logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان :

طرح های راکد مربوط به دام و طیور حمایت مالی می شود

طرح های راکد مربوط به دام و طیور حمایت مالی می شود
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: طرح های راکد دام و طیور در استان با کمک مالی فعال می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آذرسلام، بهلول  تکلوی در جلسه بررسی عملکرد ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان در راستای اجرای عملی اقتصاد مقاومتی  در زیر بخش دام و طیور در سال 95 در حضور مسئولین و کارشناسان استانی و شهرستانی اردبیل گفت: سرمایه گذاری در حوزه کشاورزی بویژه زیر بخش دام وطیور نقش کلیدی در تأمین امنیت غذایی داشته و یکی از کارآمدترین ابزاری که در دنیا می تواند با ادامه تولید محصولات سالم و مستمر یک حداقل سطح اطمینان را در تامین سبد غذایی خانوارها در بین تولیدکنندگان بخش ایجاد و آنان را به ادامه تولید و توسعه فعالیت دلگرم کند، تامین مالی بنگاه های اقتصادی کوچک و متوسط است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آذرسلام,

وی با اشاره به موفقیت و پیشرفت چشمگیر در معرفی متقاضیان تسهیلات ثبت نام کننده در سامانه بهین یاب طی برگزاری جلسات منظم در کمیته فرعی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان در سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل تعداد ثبت سامانه مذکور را 461 فقره طرح با تسهیلات بانکی به میزان 9/2270 میلیارد ریال اعلام کرد.

,

تکلوی در ادامه افزود: از طرح های معرفی شده به بانک های عامل در سطح استان تا کنون 135 طرح تولیدی دام و طیور با تسهیلات بانکی 7/372 میلیارد ریال موجب ایجاد و تثبیت اشتغال برای 532 نفر گردیده است.

,

این مسئول در پایان از تزریق منابع مالی به واحدهای راکد و غیرفعال استان در زیر بخش دام و طیور خبر داد.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه