سخنگوی کمیسیون عمران مجلس :
طرح مسکن اجتماعی وحمایتی روی کاغذ مانده/ پوشش 30 درصد اقشار کم برخودار با اجرای طرح مسکن اجتماعی /ماهیت مسکن مهر و مسکن اجتماعی یکی است
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس گفت: طرح مسکن اجتماعی و حمایتی دولت تاکنون روی کاغذ مانده و البته ماهیت این طرح با مسکن مهر یکی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چشمه لر،سخنگوی کمیسیون عمران مجلس و نماینده مردم اردبیل نیر نمین و سرعین در مورد تفاوت مسکن مهر و مسکن اجتماعی گفت: طرح مسکن اجتماعی و حمایتی دولت تاکنون روی کاغذ مانده و البته ماهیت و ادهداف این طرح با مسکن مهر یکی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چشمه لر,صدیف بدری افزود:این طرح اگر عملیاتی شود قطعا می تواند مسکن اقشار کم برخوردار را تامین کند و برای حمایت اقشار پردر آمد بالا با اعطای وام کم بهره می توان تحریکی به بخش مسکن داد ، در واقع این طرح می تواند تعادلی بین عرضه و تقاضا ایجاد کند.
صدیف بدری افزود:این طرح اگر عملیاتی شود قطعا می تواند مسکن اقشار کم برخوردار را تامین کند و برای حمایت اقشار پردر آمد بالا با اعطای وام کم بهره می توان تحریکی به بخش مسکن داد ، در واقع این طرح می تواند تعادلی بین عرضه و تقاضا ایجاد کند.
,تصریح کرد:نزدیک یک میلیون واحد مسکونی باید سالانه در کشور ایجاد شود تا تعادلی بین عرضه و تقاضا ایجاد کند.
,بدری گفت:اگر این طرح عملیاتی شود بالای 30 درصد اقشار کم برخوردار جامه را پوشش می دهد اما تا کنون روی کاغذ مانده است .
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه