والیبالیست های دختر اسلامشهر قهرمان استان تهران شدند

والیبالیست های دختر اسلامشهر قهرمان استان تهران شدند
تیم والیبال دختران ابتدایی مدرسه شهدای ایران تایر اسلامشهر مقام نخست این مسابقات را در سطح استان تهران کسب کرد.
[

به گزارش شبکه‌اطلاع رسانی راه دانا به‌نقل از اسلامشهر خبر، مسابقات والیبال آموزشگاه‌های شهرستان‌های تهران جام دهه فجر در مقطع ابتدایی با حضور 11 تیم از شهرستان‌های استان تهران برگزار شد.

, شبکه‌اطلاع رسانی راه دانا, اسلامشهر خبر, ، مسابقات والیبال آموزشگاه‌های شهرستان‌های تهران جام دهه فجر در مقطع ابتدایی با حضور 11 تیم از شهرستان‌های استان تهران برگزار شد.,

گفتنی است، در این دوره از رقابت‌ها تیم‌هایی از شهرستان‌های اسلامشهر، قرچک و شهریار رقابت کردند و در نهایت تیم والیبال دختران شهدای ایران تایر در مقطع ابتدایی توانست مقام نسخت این مسابقات را کسب کند.

,

این مسابقات در سطح متوسطه یک با حضور 14 تیم  و در مقطع متوسطه 2 با حضور 15 تیم در استان تهران برگزار شده بود.

,

به گزارش اسلامشهر خبر،شهرستان اسلامشهر در رشته والیبال دارای ظرفیت‌های بسیاری در حوزه‌های دانش‌آموزی، بسیج، دانشجویی است که با حمایت بیشتر و بهتر می‌تواند به شکوفاتر شدن بیشتر این رشته ورزشی در اسلامشهر کمک کند.

, اسلامشهر خبر,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه