logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

بیانیه جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در خوزستان؛

دولت و مجلس هرچه سریعتر برای حل مشکل مردم خوزستان ورود کنند

دولت و مجلس هرچه سریعتر برای حل مشکل مردم خوزستان ورود کنند
جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در خوزستان از دولت و مجلس شورای اسلامی خواسته که هرچه سریعتر برای حل مشکلات استان خوزستان ورود مستقیم کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب:مردم غیور و شجاع استان خوزستان که پیشتاز در دفاع از اسلام ناب و تشیع و دفاع مقدس ۸ساله پذیرای خیل عظیم رزمندگان از سراسر کشور بوده و بیش از ۲۳ هزار شهید تقدیم انقلاب اسلامی نموده ودر دفاع از حرمین شریفین برگ زرینی در کارنامه پرافتخارخود دارد،همواره با وحدت و همدلی همه اقوام و اقشار مختلف مردم در پیروی و حمایت از ولی فقیه زمان خود از جایگاه بسیار ویژه ای برخوردار می باشند که نمونه آن در جشن باشکوه ۲۲بهمن سال ۱۳۹۵ همراه همه ملت غیور ایران حماسه بسیار عظیمی را خلق نموده اند و به تعبیر رهبر معظم انقلاب زبان از تقدبروتشکر آن قاصر است ولی متأسفانه سالهاست که معضل ریزگردها در این استان تبدیل به یک بحران شده و  باعث گله مندی و نارضایتی مردم گردیده است.

اما این روزها و بعد از آن حماسه بسیار عظیم حضور پرشور مردم استان در روز ۲۲بهمن شاهد مشکلات بسیار بزرگی از جمله قطع سراسری و مداوم قطع برق و آب و تلفن و در پی آن اینترنت در سطح استان به ویژه کلانسهر اهواز و ۱۰ شهر دیگر بوده ایم باعث خسارات بسیار زیاد مادی و معنوی بر مردم این استان گردیده است،لذا انتظار می رود که مسئولین محترم ملی و استانی و نمایندگان محترم مردم در مجلس شورای اسلامی نسبت به پیگیری و حل این معضلات و تشکیل کمیته پیگیری ملی و ستاد بحران کشور اقدام نمایند.

لذا ما جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی استان خوزستان ضمن حمایت از مطالبات به حق مردم شریف خوزستان از دولت محترم جمهوری اسلامی ،مجلس شورای اسلامی و میران استان خوزستان میخواهیم که نسبت به پیگیری و حل معضلات ؛ریزگردها،قطعی برق وآب ،اقدامات و پیگیری های جدی را بعمل آورده و هرچه سریعتر شاهد برطرف شدن این معضلات در استان باشیم وپاسخگوی مردم باشند.

بدینوسیله جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی استان خوزستان برخود لازم میداند که این خواست و مطالبه به حق مردم را از مسئولین پیگیری و طلب نماییم.

در پایان بار دیگر توقع داریم باجدیت و برنامه ریزی ،استفاده از مدبران انقلابی و روحیه جهادی نسبت به رفع معضلات و مشکلات مردم که شاهد بخشی از آن هستیم صورت گیرد.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی خوزستان

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه