مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد:
300 مسجد در استان نیمه کاره رها شده اند/400 حافظ قرآنی بالای پنچ جز در استان در حال یادگیری قرآن هستند
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد از فعالیت 11 موسسه قرآنی در سطح استان خبر داد و تصریح کرد: 10 موسسه جدید نیز در مرحله ثبت است و 400 حافظ قرآنی بالای 5 جزء در این موسسات به یادگیری قرآن میپردازند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس ، حجت الاسلام حمید برازش در جمع خبرنگاران با بیان اینکه 800 مسجد در سطح استان وجود دارد، اظهارکرد: این مساجد نیازمند تجهیز به سیستم های صوتی، گرمایشی و خنک کننده هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,وی با اشاره به اینکه 76 باب خانه عالم در استان نیازمند تعمیر و بازسازی هستند، افزود: 500 خانه قرآنی در سطح استان وجود دارد که به شکل سنتی اداره میشوند که این واحدها نیازمند تجهیز هستند.
,مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد از فعالیت 11 موسسه قرآنی در سطح استان خبر داد و تصریح کرد: 10 موسسه جدید نیز در مرحله ثبت است و 400 حافظ قرآنی بالای 5 جزء در این موسسات به یادگیری قرآن میپردازند.
,حجت الاسلام از نیمه کاره رها شدن 300 مسجد در استان خبر داد و تاکید کرد: از مجموعه 800 مسجد در استان 210 مسجد امام جماعت دارند.
,وی با اشاره به اینکه روستاهای بالای 100 خانوار در استان نیازمند خانه عالم هستند، اظهار کرد: 40 روستا در استان نیازمند خانه عالم هستند که باید این تعداد در روستاها احداث شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه