logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

احزاب فولکس واگنی دنبال یارانه هستند

احزاب فولکس واگنی دنبال یارانه هستند
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری می‌گوید: احزابی که برای فعالیت خود به دنبال گرفتن پول از خزانه دولت هستند معمولا احزاب فولکس واگنی هستند .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن کوهکن، عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری در مورد قطع یارانه احزاب گفت: بنده با یارانه احزاب از ابتدا مخالف بودم چراکه معتقدم اگر حزبی ایجاد می‌شود باید هزینه‌هایش را خودش پرداخت کند و از بودجه بیت المال نباید به احزاب پولی پرداخت شود.
 
او گفت: حزب یا باید مردمی باشد یا دولتی،اگر  می‌خواهیم حزب دولتی ایجادکنیم باید به تجربه شکست خورده‌مان در احزاب دولتی همانند کارگزاران و مشارکت نگاه کنیم.این تجربه به خوبی نشان می دهد که حزب دولتی موفق نیست و احزاب باید مردمی باشند.
 
کوهکن بیان کرد: اگر حزبی قرار است مردمی باشد باید هزینه هایش  را نیز مردم بدهند و از بیت‌المال نباید این هزینه پرداخت شود، اگر حزبی زمینه مردمی دارد باید پول جمع کند که نه در مسیر رانت بیفتد و نه از دولت پول بگیرد.اگر دولت به ما پول دهد که کار حزبی انجام دهیم زیبنده نیست.
 
وی در پاسخ به این پرسش که با این رویکرد آیا فقط اصحاب ثروت در کشور موفق به تشکیل حزب نمی‌شوند گفت: کسی همچین حرفی را نمی زند بلکه اگر کسی آشنا با فعالیت حزبی باشد می داند که احزاب در دورترین نقاط کشور هم عضو دارند و فعالیت می کنند، حزب جمهوری اسلامی که درابتدای انقلاب تشکیل شد در هر شهرستان ده حوزه و چندین کانون برای فعالیت داشت و درهر کدام از این حوزه ها و کانون های افراد متعددی فعالیت می کردند و همه هزینه های حزب را نیز این افراد پرداخت می کردند.
 
این نماینده اصولگرای مجلس تاکید کرد: احزابی که برای فعالیت خود به دنبال گرفتن پول از خزانه دولت هستند معمولا احزاب فولکس واگنی هستند که 7 الی 8حزب هستند و زمینه مردمی نیز ندارند، کسی هم به آنها کمک نمی کنند لذا می خواهند بند دولت شوند و از دولت پول بگیرند تا کار حزبی کنند که ما بااین نوع فعالیت مخالفم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

 

,

منبع:خبرآنلاین

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه