استاد اقتصاد :

باید از توان و ظرفیت بالای بانوان در رسیدن به اهداف اقتصاد مقاومتی استفاده شود

باید از توان و ظرفیت بالای بانوان در رسیدن به اهداف اقتصاد مقاومتی استفاده شود
فرهنگ سازی در زمینه اقتصاد مقاومتی باید در اولویت قرار گیرد و اقتصاد مقاومتی نباید فقط در حد حرف و شعار باشد بلکه باید همه ی تدابیر آن اجرایی شود و در این امر نیاز به اتحاد و انسجام میان همه ی مسئولان و مردم است .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بانوپرس، مریم موسوی کارشناس ارشد اقتصاد و استاد دانشگاه به خبرنگار ما گفت : در حال حاضر کشور در دوران جهاد اقتصادی به سر می برد و بانوان در این زمینه دارای توان بالایی هستند که باید از همه ظرفیت های آن ها در این راه استفاده کرد .

وی افزود: مردم ما خوب به یاد دارند که در ۸  جنگ توانستیم با اتحاد و همدلی با همه تحریم ها و ابرقدرت ها مبارزه کنیم و با اقتدار پیروز شویم    .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بانوپرس,
,
,

موسوی تاکید کرد : در این دوران هم باید همه مردم با اتحاد و هم بستگی در برابر اهداف دشمن ایستادگی کنیم و از تحریم دشمن ترس نداشته باشیم و با تلاش کنیم که در هیچ زمینه ای به دشمن وابسته نباشیم .

,

این استاد دانشگاه  با بیان این مطلب که زنان در اقتصاد مقاومتی می توانند نقش اساسی داشته باشند، اظهار کرد : زنان در خانواده به عنوان مربی می توانند در موضوع اصلاح الگوی مصرف
تأثیرگذار باشند و مباحث اقتصاد مقاومتی را به فرزندان و دیگر اعضا خانواده خود آموزش دهند.

,
,

وی افزود : مادران در خانواده ها باید از خرید و استفاده از کالاهای خارجی پرهیز کنند و با خرید جنس ایرانی  از تولیدات داخلی حمایت کنند  تا برای خانواده الگو سازی شود و این مهم را به دیگر افراد خانواده آموزش دهند .

,

موسوی گفت: فرهنگ سازی در زمینه اقتصاد مقاومتی باید در اولویت  قرار گیرد و اقتصاد مقاومتی نباید فقط در حد حرف و شعار باشد بلکه باید همه ی تدابیر آن  اجرایی شود و در این امر نیاز به اتحاد و انسجام میان همه ی مسئولان و مردم  است .

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه