زنگ خطر اتوبوس های فرسوده به صدا درآمد/ یک دستگاه اتوبوس فرسوده شهری در کرمانشاه آتش گرفت
صبح امروز یک دستگاه اتوبوس فرسوده شهری در پایانه شماره یک کرمانشاه آتش گرفت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پاک پرس، این حادثه در حالی رخ داد که اتوبوس در حال پیاده کردن مسافران خود بود؛ مردم پس از دیدن آتش به سرعت محل را ترک می کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اک پرس,با وجود افزایش شعله های آتش به دلیل حضور به موقع آتش نشانی در محل تنها قسمت عقبی اتوبوس سوخت.
,به راستی اگر این حادثه چنین ختم به خیر نمی شد چه اتفاقی رخ می داد؟ چه کسی پاسخگوی مردم حاشیه نشینی است که به سختی هزینه کرایه اتوبوس خود را تامین می کنند و خطر سوار شدن بر اتوبوس های فرسوده را به جان می خرند.
,در حالی شاهد افزایش سالیانه کرایه های اتوبوس هستیم که کماکان در فصل گرما کولر و در فصل سرما بخاری اتوبوس ها خاموش است؛ درب عقب بسیاری از اتوبوسهای فرسوده حتی بسته نمی شود و مردم باید سوز سرما را تحمل کنند.
,بیشتر این اتوبوس های فرسوده نیز برای تردد مردم بی بضاعت ساکن در مناطق حاشیه نشین به کار گرفته می شود.
,در حال حاضر تعداد اتوبوسهای ناوگان اتوبوسرانی شهر کرمانشاه 330 دستگاه است که روزانه بین 180 تا 200 هزار نفر با ناوگان اتوبوسرانی در سطح شهر تردد میکنند.
, . ,بارها در پی مصاحبه با مسئولین اتوبوسرانی بحث کمبود بودجه و اعتبار برای نوسازی ناوگان حمل و نقل درون شهری مطرح شده اما هنوز مورد توجه مسئولین واقع نشده است.
]
ارسال دیدگاه