جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی شهرستان کارون اعلام موجودیت کرد
جبهه ی مردمی نیروهای انقلاب اسلامی شهرستان کارون با حضور اقشار مختلف مردم انقلابی شهرستان کارون اعم از روحانیون، معتمدین محلات شهر و روستا،فرهنگیان،رزمندگان هشت سال دفاع مقدس،نخبگان،پیشکسوتان و فعالان فرهنگی و مذهبی تشکیل شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کارون نیوز: علی باوی یکی از اعضای جبهه مردمی گفت: امشب جبهه ی مردمی نیروهای انقلاب اسلامی شهرستان کارون با حضور اقشار مختلف مردم انقلابی شهرستان کارون اعم از روحانیون، معتمدین محلات شهر و روستا،فرهنگیان،رزمندگان هشت سال دفاع مقدس،نخبگان،پیشکسوتان و فعالان فرهنگی و مذهبی تشکیل شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کارون نیوز,علی باوی افزود: در گام اول مجمع عمومی این جبهه با دعوت قریب به ۱۰۰نفر از معتمدین محلات روستا و شهر امشب روز یکشنبه مورخ 95/12/01 تشکیل گردید و با انتخابات از میان داوطلبین 8 نفر بعنوان هسته اولیه ی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی برگزیده ومعرفی شدند.
,وی اعضای منتخب مجمع عمومی نیروهای انقلاب اسلامی شهرستان کارون را به شرح ذیل اعلام کرد :
,1- محمد امیر
,2- عبدالله صخراوی
,3- حجت الاسلام حردانی
,4- علی باوی
,5- سید احمد سیاحی نوری
,6- عباس فلاحی
,7- یوسف باوی
,8- احمد سرافراز
,این اعضا به عنوان نمایندگان جبهه مردمی شهرستان کارون همراه با نمایندگان سایر شهرستان های سراسر کشور طی روزهای آتی با برگزاری کنگره ای سراسری اقدام به تعیین خط و مشی و برنامه های این جبهه خواهند کرد.
,علی باوی در خصوص اهداف این جبهه عنوان کرد: جبهه مردمی هم راستا و همسو با جبهه مردمی در استان خوزستان و در سطح کشور ایجاد شده است و در زمینه انتخابات آینده فعالیت چشمگیری خواهد داشت و از تمامی اقشار مختلف جامعه و همه نیروهای فعال اجتماعی،فرهنگی، سیاسی که در جامعه ما وجود دارند و دارای فکر ارزشی و فکر ولایی هستند می توانند با این جبهه مرتبط باشند و به شکل فعال و به ویژه در بحث انتخابات و با همراهی همه اقشار مختلف جامعه که فکر ارزشی دارند از جمله طلاب،روحانیت،دانشجو،جوانان و پیشکسوتان ان شالله در این قضیه نقش خواهند داشت و یک انسجام خیلی خوبی را در سطح انتخابات هم در زمینه ریاست جمهوری و هم در سطح شوراهای اسلامی شهر و روستا خواهیم داشت.
,محمد امیر رئیس جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی شهرستان کارون نیز گفت: جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در جهت انسجام و ایجاد وحدت در میان مردم است و در آینده نزدیک بحث انتخابات را داریم که اهمیت این موضوع نیازمند به انسجام مردمی دارد.
,وی ادامه داد: ان شالله بتوانیم از این انسجامی که در شهرستان کارون بوده است و در آینده نزدیک بیشتر و بهتر خواهد شد بهره لازم و کافی را ببریم و انتخاباتی پرشور و در جهت اهداف رهبری و نظام و مملکت ما باشد.
,,

,
, ,

,
]
ارسال دیدگاه