انتظار 20 ساله برای احداث بیمارستان خویی پایانی ندارد/بیمارستان نساخته فرسوده شد
بیمارستان خیریه آیت الله خویی در سال 71 گلنگ زنی شد، این بیمارستان هم اکنون با گذشت 20 سال و فعالیت 6 دولت هنوز به اتمام نرسیده و مردم با مشکل کمبود مراکز درمانی دست و پنجه نرم می کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناب و به نقل از اروم نیوز؛ یمارستان خیریه آموزشی آیت الله العضمی خویی(ره)، به عنوان بزرگترین مجتمع آموزشی - درمانی خوی، با ظرفیت 300 تختخواب، در زمینی به وسعت 15 هکتار در حال احداث است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, اروم نیوز؛,علیرغم توسعه شهرها و ازدیاد جمعیت و ادامه خدمات رسانی به شهرهای اطراف متآسفانه از لحاظ بهداشتی ، درمانی و خدمات بیمارستانی پیشرفت چندانی در منطقه خوی محسوس نبوده و شهرستان خوی با دو بیمارستان چهل سال قبل همچنان به ارائه خدمات خود می پردازد و در این میان چه بسا بعلت نبود امکانات و تخصص های لازم در این منطقه و عدم توانایی افراد فقیر و مستمند در مراجعه به بیمارستان های ا رومیه وتبریز و تهران جهت مداوا میسرنمی گردد.
,فکراحداث بیمارستان خیریه مجهز و بزرگ توسط عده ای از خیرین پیشنهاد و با هیأت موسس وامناء به تعداد چهارده نفر از روحانیون، فرهنگیان ،پزشکان ،بازاریان و سایر اقشار تشکیل وبه اجرا گذاشته شد.
,20 سال پیش ساخت بیمارستان خیریه آیت اله خویی در شهرستان خوی آغاز شد، طرحی که با وجود گذشت دو دهه تاکنون سرانجامی نداشته و با وجود وعده های مسئولان بر اتمام آن در بازه های زمانی مختلف تاکنون این وعده ها بژعملی نشده است، در این ارتباط با «موید صدر حسینی» نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی به گفتگو نشستیم:
,,

, ,
با وجود رکود بیش از 20 ساله این طرح چه سرنوشتی برای بیمارستان آیت اله خویی پیش بینی می کنید؟
,با توجه به عملی نشدن وعده های دولت در دور دوم سفر، این طرح در لیست مصوبات دور سفر نیز قرار گرفت و بر موظف شدن دولت برای تامین اعتبار مورد نیاز این طرح از اعتبارات ملی تاکید شد اما با وجود گذشت 2 سال از مصوبه مجلس برای تخصیص بودجه به این طرح هنوز کار عملیاتی آن آغاز نشده و این در حالی است که این بیمارستان عمر زیادی داشته و کاملا فرسوده است و ادامه روند موجود حتی سازه اسکلتی آن را هم نابود خواهد کرد.
,اعتباری که مسئولان کمبود آن را عامل رکود طرح می دانند، چه میزان است؟
,اعتبار مورد نیاز برای ساخت این بیمارستان در حدود 500 میلیارد ریال بوده است اما تنها مشکل طرح اعتبار نیست، بی توجهی، بی برنامگی و قرارنگرفتن طرح در برنامه های اولویت دار مسئولان باعث رکود آن شده است هرچند پیش بینی شده است در مرحله جدید از آغاز بکار روند عملیات اجرایی ساخت این بیمارستاناز امسال، تا 5 سال آینده بهره برداری از آن را شاهد باشیم اما با توجه به ادامه روند کنونی این موضوع بعید به نظر می رسد.
,یعنی شما اعتبار را تنها دلیل تعلل طرح نمی دانید؟
,موضوع تامین نشدن منابع مالی از محل اعتبارات دولتی به این بیمارستان مربوط به 2 سال اخیر است اما این طرح 20 سال است که در حال رکود قرار داشته و مسئولان هم فقط کمبود منابع مالی را دستاویز خود برای توجیه این رکود قرار داده اند در حالیکه 20 سال فرصت کمی برای حتی حل مشکل مالی نیست.
,ساخت و بهره برداری از این بیمارستان تا چه اندازه ضروری است؟
,هم اکنون در شهرستان خوی 2 بیمارستان فعال است که برای جمعیت نزدیک به 500 هزار نفری این شهر به هیچ وجه جوابگو نبوده و با توجه به عمر بالای 50 سال و استاندارد نبودن امکانات موجود در آن، ضرورت ساخت نه تنها این بیمارستان بلکه بیمارستان های جدید و تکمیل طرح های آغاز شده از سال های قبل را دوچندان کرده است.
]
ارسال دیدگاه