logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

شهردار رباط کریم:

آتش نشانی به دو خودروی دیگر مجهز شد

آتش نشانی به دو خودروی دیگر مجهز شد
شهردار رباط کریم از خرید دو دستگاه خودرو اطفاء حریق و امداد نجات با تجهیزات کامل در راستای تقویت زیرساخت های ایمنی و لجستیکی در شهر خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود مختاری، شهردار رباط کریم در گفت وگو با خبرنگار سرویس اجتماعی رباط نیوز با بیان اینکه تجهیز سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر رباط کریم یکی از اولویت های شهر می باشد، گفت : این اقدام به منظور توسعه امکانات آتش نشانی با توجه به تاسیس دو ایستگاه در دو سال اخیر و استقرار کافی تجهیزات در ایستگاه های مختلف شهر به منظور تسریع در رسیدن به محل های آسیب دیده امری بسیار ضروری بوده و با خرید دو دستگاه خودرو آتش نشانی دو ایستگاه شماره ۵ و مرکزی تقویت شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رباط نیوز,

وی افزود : هم اکنون ۷ خودرو آتش نشانی در شهر مستقر است و بیش از ۶۰ نفر در واحد های مستقر در سطح شهر مشغول به فعالیت هستند .

,

مختاری تصریح کرد : استقرار تجهیزات کافی و استقرار آن ها با فواصل مناسب از آموزه های اصلی پدافند غیر عامل و بهبود اثر بخشی مدیریت بحران است .

,

وی ادامه داد : این خودرو‌ها مهم‌ترین و پرمصرف‌ترین وسیله برای مبارزه اساسی با آتشسوزی محسوب می‌شود و اصلیترین وسیله اطفای حریق سازمانهای آتشنشانی، مستقر در سکونتگاههای انسانی، اعم از شهر‌ها، شهرک‌ها و روستا‌ها، را تشکیل می‌دهد، از این نظر به خودروی آتش نشانی شهری نیز مشهور است.

,

شهردار رباط کریم در پایان تصریح کرد : هدف تقویت بنیه پیشگیرنده جهت حفظ جان و آرامش شهروندان است و تلاش می گردد همواره با نیاز سنجی و شناسایی کاستی ها با سرعت هرچه بیشتر و تا آنجا که شرایط اجازه می دهد نسبت به قویتر شدن زیر ساخت های ایمنی و لجستیکی اقدامات لازم و کاربردی را به عمل آوریم .

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه