رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان:
پایش بازار و پیشگیری از وقوع تخلفات در راس ماموریتهای بازرسان قرار گیرد
رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان گفت : نتیجه حضور بازرسان در بازار باید منجر به کاهش میزان تخلف و همچنین ایجاد یک داد و ستد روان در کسب و کار اصناف باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از تبریز بیدار ، حسین نجاتی در جمع بازرسان حوزه نظارت و بازرسی این سازمان با اعلام این خبر افزود : اخلاق نیکو ، حسن نیت و بهره گیری از راهکارهای ارشادی می تواند از طرفی موجب کمتر شدن انواع تخلفات صنفی در بازار شده و همچنین جلوگیری از تخلفات احتمالی بعدی را در بر خواهد داشت .
, شبکه اطلاع رسانی دانا, تبریز بیدار,,
وی ادامه داد : حضور بازرسان می تواند موجب ایجاد آرامش روانی و استقبال اصناف ، بازاریان و صاحبان صنایع تولیدی از موارد مورد پیگیری بازرسان شود .
,
وی در ادامه صحبتهای خود با اشاره به لزوم فراگیری آموزشهای مختلف در حوزه بازار و تولید توسط بازرسان گفت : با برنامه ریزیهای بعمل امده تمام بازرسان سازمان در سراسر استان باید در دوره های آموزشی و بازدید از کارگاههای تولیدی شرکت نموده و از تجارب امروزی سایر استانهای همتراز و حتی کشور های همسایه بهره ببرند .
,
گفتنی است در کنار این همایش اجرای طرح نظارت رمضان با حضور 190 نفر از بازرسان استان با همکاری اتاق اصناف و بیش از 950 نفر از ناظران افتخاری آغاز شد .
,
پایش وضعیت بازار کالا وخدمات به ویژه کالاهای پرمصرف و اولویت دار از جمله روغن ، شکر ،برنج ، شیرینی جات ،زولبیا وبامیه ، مرغ وتخم مرغ ،گوشت قرمز و لبنیات با هدف تعادل عرضه وتقاضا و تنظیم بازار و تامین مایحتاج عمومی مردم وجلوگیری از هرگونه کمبود و افزایش غیر منطقی قیمتها از جمله فعالیتها در طرح نظارتی پایش بازار ویژه ماه مبارک رمضان می باشد . این طرح از اول تیر ماه آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت .
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه