مدیر آموزش و وپرورش دهگلان دریادواره شهدای دانش آموزی :
شهدای دانش آموز با ترک سنگر علم و دانش در سنگر دفاع مقدس امنیت را هدیه ملتشان نمودند
مدیر آموزش و وپرورش دهگلان دریادواره شهدای دانش آموزی گفت: شهدای دانش آموز با ترک سنگر علم ودانش در سنگر دفاع مقدس امنیت را هدیه ملتشان نمودند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صالح نادری در مراسم یادواره شهدای دانش آموزی ذر دبیرستان خدیجه ا لکبری شهر دهگلان در گفتگو با خبرنگار دهگلان شیدا اظهار داشت: دانش آموزان شهید در آن زمان دفاع از کیان انقلاب اسلامی را برآسایش خود ترجیح دادند و در سنگر دفاع مقدس حضور پیدا کردند.
وی افزود: خون شهدا پشتوانه نظام است و این نظام بواسطه جان فشانی های شهدا و رزمندگان است که در جهان حرف برای گفتن دارد و اگر امروز در میان جامعه و اجتماع امنیتی هست و در سایه این امنیت دانش آموزان ما برای رسیدن به قله های رفیع علم و دانش تلاش می کنند که این حاصل خون شهدا و رشادت های رزمندگان و ایثارگران است.
نادری گفت: شهدای دانش آموز در دوران دفاع مقدس سنگر علم و دانش را ترک کرده و در سنگر دفاع مقدس در جبهه ها، درس تهذیب نفس را گذراندند و از این آب و خاک با جانفشانی دفاع کرده اند.
نادری گفت:همه ما نسبت به شهدا و خانواده معظم آنها مدیون هستیم و باید وظیفه ای که برعهده داریم تلاش کنیم و از دانش آموزان خواست با ادامه تحصیل کسب مدارج بالای علمی و خدمت به کشور راه شهدا را ادامه دهند.
وی افزود: شهدا کسانی بودند که از جان خود گذشتند تا ما به آرامش حقیقی دست یابیم و شایسته است که قدردان خون آنان باشیم و راه پرنورشان را با تمام توان ادامه دهید.
نادری گفت:دانش آموزان در کنار سنگر علم و دانش در طول دوران دفاع مقدس شجاعانه و با رشادت کامل در برابر دشمنان این مرز و بوم ایستادگی کرده و از میهن خود دفاع کردند و اگر دانش آموزان ما در گذشته در سنگر علم و دانش و جبهه های جنگ به مقابله با دشمن پرداختند امروزه در جبهه جنگ نرم وظیفه خطیرتری برعهده دارند.
وی خطاب به دانش آموزان گفت: همت والای پدران ومادران و جوانان شما باعث شد که این نظام بدست نااهلان و سود جویان نیفتد که شما هم باید این روحیه انقلابی را حفظ کنید و در مقابل توطئه های دشمن خصوصا از طریق فرهنگ و فضاهای مجازی هوشیار وآگاه باشید.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
,
,
,
]
ارسال دیدگاه