دیدار کارکنان اداره ورزش و جوانان اقلید با فرماندار جدید

دیدار کارکنان اداره ورزش و جوانان اقلید با فرماندار جدید
رئیس و جمعی ازکارکنان اداره ی ورزش و جوانان شهرستان با حضور در محل دفتر فرماندار جدید دیدار و گفتگو کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  کلیدفارس؛رئیس و جمعی ازکارکنان اداره ی ورزش و جوانان شهرستان با حضور در محل دفتر فرماندار جدید دیدار و گفتگو کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلیدفارس,

در این دیدار گزارشات ورزشی و همفکری و راه های بهتر شدن شهرستان در بعد ورزشی مطرح شد.

,


در ابتدا حسن مسعودی رئیس اداره ورزش و جوانان ضمن عرض خیر مقدم به فرماندار، گزارشی از وضعیت ورزش شهرستان ارائه نمود و ابراز امیدواری کرد که ان شالله با حمایت های فرماندار شاهد موفقیت و پیشرفت روز افزون ورزش شهرستان باشیم.

,
,


 در ادامه مشتاقی لار فرماندار جدید شهرستان اقلید ضمن ابراز خرسندی از مهمان نوازی مردم اقلید اظهار داشت  ورزش زمینه ای برای بروز استعدادها و درک بهتر این توانایی هاست و ما باید با افزایش آگاهی بخشی نسبت به این موضوع گام مهمی در ایجاد شاخصه های پیشرفت در شهرستان برداریم .

,
,


وی تصریح کرد، با استفاده از تجارب پیشکسوتان و همکاری نیروهای جوان و بومی، ورزش اقلید را حمایت خواهیم کرد و امیدواریم که ان شاءالله  مشکلات را به حداقل برسانیم.

,
,


در پایان پیشنهاد گردید به جهت اهمیت موضوع ورزش و جوانان در اولین فرصت جلسه ای با حضور پیشکسوتان، روسا و نائب روسای هیئت های ورزشی برگزار شود.

,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه