کارشناس فرهنگی هنری مدیریت آموزش و پرورش نی ریز خبرداد؛

استعداد یابی دانش آموزان نی ریزی در رشته های هنرهای آوایی و نمایشی

استعداد یابی دانش آموزان نی ریزی در رشته های هنرهای آوایی و نمایشی
به گفته کارشناس فرهنگی هنری مدیریت آموزش و پرورش، دانش آموزان سه دوره تحصیلی ابتدایی،متوسطه اول و متوسطه دوم دختر و پسر در رشته های هنرهای آوایی و نمایشی به رقابت پرداختند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نبض نی ریز؛ جشنواره هنرهای آوایی و نمایشی ویژه دانش آموزان سه دوره تحصیلی ابتدایی،متوسطه اول و متوسطه دوم دختر و پسر در نی ریز در محل کانون تربیتی بهمن برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نبض نی ریز؛,

مسعود اکبرزاده کارشناس فرهنگی هنری مدیریت آموزش و پرورش با اعلام این خبر گفت:  این جشنواره  درقالب چهار گرایش از جمله نمایش صحنه ای ، نمایش عروسکی، نقالی ونمایشنامه برگزار شد.

,

وی افزود : در این جشنواره دانش آموزان هنرهای نمایشی در حدود هشت گروه پسرو یازده گروه  دختر به طور مجزا با یکدیگر رقابت کردند و پس از انتخاب مقام اول دردوره های متوسطه اول و متوسطه دوم در سطح شهرستان ،آنها را برای جشنواره استانی آماده می کنیم.

,

مسعود اکبرزاده ادامه داد: هدف اصلی این جشنواره بحث استعداد یابی دانش آموزان در رشته های مختلف است تا در برنامه های نمایشی از حضورشان استفاده کنیم و به مربیانی که به طور دائم کار نمایشی را انجام می دهند معرفی کنیم تا بتوانند از این دانش آموزان در برنامه های مختلف استانی و کشوری استفاده کنند و خلاقیت ها و استعدادهای آنها را پرورش دهند.

,

اکبرزاده همچنین درپایان خاطرنشان کرد:در برگزاری این گونه مراسم دچار مشکلاتی از جمله کمبود فضا هستیم  ما برای کارهایی مانند سرودخوانی می توانیم از سالن های آموزشگاهی خود استفاده کنیم اما کارهای نمایشی نیاز به نور و صوت خاصی دارند که متاسفانه در آموزش و پرورش و حتی سطح شهرستان سالن مناسبی برای اجرای نمایش ها نداریم بنابراین از مسوولان عزیز خواهشمندیم در جهت رفع این مشکل اقدامی انجام دهند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه