رئیس کمیته تحقیق و تفحص از بنیاد شهید عنوان کرد:
ردپای خواهزاده رئیس بنیاد شهید در پرونده بانک دی/ اعطای صدها میلیارد تومان وام به شرکتهای سوری/ بنیاد شهید جای "مدیران کاسب" نیست
رئیس کمیته تحقیق و تفحص از بنیاد شهید گفت: بانک دی در شرایط سختی به سر می برد زیرا صدها میلیارد تومان وام به شرکت هایی که وجود خارجی ندارند، داده شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر خجسته، رئیس کمیته تحقیق و تفحص از بنیاد شهید در گفتگو با "نافع" افزود: مدیرعامل بانک دی، مشکلات بسیاری را برای آن ایجاد کرده و در قبال پرداخت وام های کلان به شرکت های سوری، تضامین بسیار ضعیفی را گرفته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافع,,
وی از دست داشتن خواهرزاده رئیس بنیاد شهید به عنوان مشاور در پشت پرده ماجرای بانک دی خبر داد و افزود: افرادی که در بنیاد شهید دست به تخلفات مالی زده اند؛ نیروهای خود بنیاد نبوده و از جاهای دیگری آمده اند و همین انتصابات موجب بروز مشکلاتی نظیر فساد اقتصادی در بانک دی شده است.
,,
خجسته تصریح کرد: با پیگیری های انجام شده، تعدادی از افراد متخلف، دستگیر و بخش زیادی از ارقام برگشته است.
,,
وی با بیان اینکه بنیاد شهید جای "مدیران کاسب" نیست، خاطرنشان کرد: تذکرات لازم به رئیس بنیاد شهید درباره تعیین تکلیف افراد متخلف داده شده و در مجموعه بنیاد شهید باید مدیران قوی بر سر کار بیایند نه افرادی که به دنبال کار و فعالیت اقتصادی برای خود هستند.
,,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه