نماینده مردم شهرستان های گرمسارو آرادان در مجلس شورای اسلامی:

مجوزها و استعلامات محیط زیستی باید زمان بندی معین داشته باشد

مجوزها و استعلامات محیط زیستی باید زمان بندی معین داشته باشد
نماینده مردم شهرستان های گرمسارو آرادان در مجلس شورای اسلامی در جمع مدیران محیطی زیستی گفت: مجلس شورای اسلامی با وضع قوانینی مشخص و حمایتی در بخش سرمایه گذاران به دنبال اخذ مجوز های محیط زیستی زمان بندی را در گزینه های خود لحاظ نمایند تا بلا تکلیفی در این بعد پیش نیاید
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گرمسارآنلاین نماینده مردم شهرستان های گرمسارو آرادان در مجلس شورای اسلامی افزود: نباید مجوز ها و استعلامات در بخش های مختلف همچون محیط زیست باعث برخی ناهمانگی ها و مشکلات در بخش توسعه کشور و منطقه گرمسار شود و همیشه باید سازمان ها و ارگان های دولتی در کنار توسعه کشور قدم بردارند

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرمسارآنلاین ,

نشست مشکلات زیست محیطی شهرستان گرمسار با حضورنماینده مردم شهرستان های گرمسارو آرادان در مجلس شورای اسلامی، و دیگر مسئولان اجرایی در محل دفترمجلس گرمسار برگزار شد .
غلامرضا کاتب ؛ نماینده مردم شهرستان های گرمسارو آرادان در مجلس شورای اسلامی با اعلام این مطلب به تعمامل مجلس در وضع قوانین در بخش های زیست محیطی در جهت افزایش سلامت محیطی و ایجاد یک محیط کامل مثبت در اخذ مجوز ها خبردادو افزود: مجلس شورای اسلامی به این دنبال است که برای اخذ مجوزهای زیست محیطی زمان مشخص تعیین کند تا دیگر افزایش زمان ها برای اخذ رد یا تایید مجوز ها باعث بلاتکلیفی سرمایه گذاران در بخش های مختلف نشود .
نماینده مردم شهرستان های گرمسارو آرادان در مجلس شورای اسلامی به تلاش های این سازمان در جهت سالم سازی محیطو هوای سالم به عنوان یک حق قانونی مردم تشکر کردو افزود: برخورد  با متخلفین در بخش های زیست محیطی از وظایف بی بدیل این سازمان است و دولت و مجلس در این موضوع باید همیشه در کنار حافظان هوا و زیست بوم باشند .
کاتب در ادامه خواستار تسریع در روند بررسی مجوزها در راستای توسعه سرمایه گذاری و رشد  اقتصادی وصنعتی این منطقه شد

, .,
, .,
, .,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه