مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد:
آفیت طلبی بزرگترین آفت جهان اسلام/ مدافعان حرم به ولی زمان خود لبیک گفتند
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد آفیت طلبی را بزرگترین آفت جهان اسلام خواند و گفت: امروز شاهد آنیم که جوانانی که دارای موقعیت اجتماعی و جایگاه علمی خوبی هستند، در قالب مدافعان حرم به ندای ولی زمان خود لبیک گفتند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام سید محمد طباطبایی، در گفت و گو با «نبض شهر» پیرامون دهه فاطمیه اظهار کرد: ولایت مداری و مدافع ولایت بودن حضرت فاطمه(س)، بخشی از در سیره زندگی ایشان است که باید مورد توجه قرار گیرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نبض شهر,وی ادامه داد: حضرت فاطمه(س) از همسرش دفاع نکرد بلکه از ولی زمان خود دفاع کرد و نه تنها با کلام و بلکه با رفتار و حضور در صحنه تلاش کردند تا آن حقی را که از ولایت پایمال شده را استیفا کند.
,مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه حضرت زهرا(س) در راه دفاع از ولایت تا پای جان ایستاد یادآور شد: قطعا همه ما زندگی شیرین دنیوی را دوست داریم اما بر دوش ما یک رسالتی است که باید برای آن جان فشانی کنیم.
,طباطبایی تصریح کرد: اگر سیره فرزندان حضرت فاطمه(س) را مورد بررسی قرار دهیم، درمیابیم که لحظه لحظه زندگی این حضرات در راستای آن رسالتی که داشتند، آکنده از اسارت، بلا و مسیبت بوده است.
,وی آفیت طلبی را بزرگترین آفت جهان اسلام خواند و گفت: امروز شاهد آنیم که جوانانی که دارای موقعیت اجتماعی و جایگاه علمی خوبی هستند، در قالب مدافعان حرم از تمامی لذت ها و شیرینی های این دنیای مادی گذشتند و به ندای ولی زمان خود لبیک گفتند.
,مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: اگر امروز لبخند امنیتی بر لبانمان وجود دارد وامدار جانفشانی این جوانان فداکار است و امیدوارم پیرمان خوبی برای آن ها باشیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه