logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

به علت تخلف؛

رستورانی در بوئین زهرا به جریمه نقدی محکوم شد

رستورانی در بوئین زهرا به جریمه نقدی محکوم شد
رئیس اداره دامپزشکی بوئین زهرا از جریمه پنج میلیون ریالی یک رستوران بدلیل عرضه گوشت غیر مجاز و خارج از زنجیره کشتارگاهی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر مهرزاده رئیس اداره دامپزشکی بوئین زهرا در گفت‌وگو با بوئین امروز  اظهار کرد: در بازدید  کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره دامپزشکی شهرستان بوئین زهرا از واحدهای عرضه و رستوران‌ها؛ یکی از رستورانهای بین راهی به دلیل عرضه گوشت خارج از زنجیره کشتارگاهی با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بوئین امروز ,


وی افزود: پس از صدور رای اولیه، به دلیل ابراز ندامت متخلف و ارائه تعهد مبنی بر عدم تکرار تخلف، به جزای نقدی پنج میلیون ریالی به جایگزینی از سه ماه حبس محکوم شد.

این مسئول با اشاره به بازدید مستمر از رستوران‌ها گفت: با وجود آموزش و اخطار به واحدها و در مواردی معرفی متخلفین به مراجع قضایی، متاسفانه برخی از رستوران‌ها همچنان بدون توجه به قوانین دامپزشکی، اقدام به خرید فرآورده‌های خام دامی از مبدا نامعلوم میکنند.

وی ادامه داد: این امر به عنوان یکی از مخاطرات نظارت واحدهای تحت پوشش مطرح است، لذا کارشناسان واحد نظارت این اداره در صورت مشاهده این موارد نسبت به برخورد قاطع با متخلفین اقدام خواهند کرد.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه