logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سرمایه گذاری در کوثر ممنوع!

چرا بخش های خصوصی تمایل به سرمایه گذاری در کوثر ندارند؟!

چرا بخش های خصوصی تمایل به سرمایه گذاری در کوثر ندارند؟!
به جرات و به وفور می توان گفت با وجود زیرساخت های اقتصادی و صنعتی شهرستان کوثر در عرصه های متعدد، سرمایه گذاری در این شهرستان به تاریخ پیوسته و رکود اقتصادی در منطقه باعث شده است که امید و انگیزه اهالی از بین برود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کوثرخبر، شهرستان کوثر در جنوب استان اردبیل با داشتن طرفیت‌ها و قابلیت‌های بسیار در عرصه های صنعتی، گردشگری، دامداری، دامپروری، معدنی،  کشاورزی و باغداری همچنان از عدم سرمایه گذاری و محرومیت ها رنج می‌برد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوثرخبر,

این شهرستان هم‌اکنون با مشکلات اقتصادی بسیاری رو‌به‌رو است و آسیبی که می توان در عدم توسعه یافتگی این شهرستان عنوان کرد به شرح زیر است:

,

1- عدم استقبال بخش خصوصی از امکانات و زیرساخت های شهرستان

,

2- استفاده سرمایه گذاران از امکانات شهرستان در حوزه های مختلف به بهانه آغاز پروژه اقتصادی و صنعتی و همینطور سوء استفاده از وام های کلان شهرستان و سرمایه گذاری با تسهیلات مربوطه در دیگر نقاط استان یا کشور

,

3- عدم حمایت مسئولان از بخش خصوصی

,

4- به صرفه نبودن پروژه در منطقه ای محروم و کم درآمدی چون کوثر

,

شاید مهمترین عواملی هستند که این روزها چندین پروژه اقتصادی، صنعتی، گردشگری و کشاورزی در این شهرستان را به نابودی کشانده است.

,

اوضاع نابسامان اقتصادی اولین کارخانه داروهای گیاهی استان اردبیل در کوثر و عدم بازاریابی این مجموعه در فروش داروهای گیاهی، تعطیلی محض شهرک صنعتی کوثر(فعالیت چند نجار در شهرک صنعتی)، عدم تکمیل کارخانه پرلیت کوثر پس از 3 سال، عدم تکمیل پروژه تصفیه خانه گیوی پس از 5 سال و اندی، عدم تکمیل بیمارستان گیوی و تجهیز آن، بی توجهی به پروژه پایاب سد گیوی که با بهره مندی از آن حداقل 20 روستای شهرستان کوثر را سیراب خواهد کرد، عدم آغاز به کار کارخانه کلنگ زنی شده یونگول بتن گیوی پس از یک سال، عدم استفاده بهینه از آب رودخانه همیشه خروشان قزل اوزن، بی توجهی به آثار تاریخی و گردشگری همچون قیز کورپوسی و داش حامامی و ..، سرانجام مبهم کارخانه نورد فولاد پس از 5 سال، آغاز عملیات اجرایی دانشگاه فنی مهندسی همچنان در هاله ای ابهام است و مشکلات اقتصادی و بازاریابی دیگر مشاغل کوچک، زودبازده و کارگاه های تولیدی در روستاها که بی شک این مجموعه پروژه های اقتصادی و ... با 4 مورد مذکور ارتباطی تنگاتنگ داشته و در عین ناباوری با این همه زیرساخت موجب محرومیت بیش از پیش شهرستان کوثر شده است.

,

اما عناوین و مواردی است که می توان کم و کاستی های اقتصادی و ... را در شهرستان کوثر جبران کرد:

,

1- حذف بروکراسی اداری

,

2- ارتباط مسئولان شهرستان با سایر مناطق استان جهت آسیب شناسی زیرساخت های منطقه و مرتفع ساختن مسائل و مشکلات جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی

,

3- فراهم ساختن زیرساخت های اولیه سرمایه گذاری و احداث جاده های استاندارد در شهرستان

,

4- با برنامه ریزی مدون جهت سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذار و تهیه گزارشی ازظرفیت ها و فرصت های شغلی میتوان از وضعیت اسفبار اقتصادی و ... بیرون آمد.

,

5- در اختیار گذاشتن زمین هایی که قابل واگذاری از طریق اداره منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، شهرداری و اداره راه و شهرسازی است، می توان نقش بسزایی در جذب سرمایه گذار بومی در شهرستان کوثر ایفا کرد.

,

6- تقویت نیروی کار ماهر، متعهد، متخصص، ارتقای سطح کیفی تکنولوژی، تقویت بلوغ کاری مدیران در حوزه های مدیریتی

,

7- ایجاد اتاق فکر با حضور نخبگان، فرهیختگان و افرادی با ایده های جدید

,

8- احیای دوباره حوزه کشاورزی شهرستان با رویکرد صنایع تبدیلی، کارگاه های کوچک و زود بازده و عرصه های چندگانه

,

9- تأمین امنیت اقتصادی و اجتماعی سرمایه گذار بخش خصوصی

,

10- شناسایی نقاط قوت شهرستان و سرمایه گذاری در آن جهت توسعه اقتصادی و ...

,

امیدواریم مسئولان امر با ایجاد زیرساخت‌های سرمایه‌گذاری و اقتصادی دغدغه و نگرانی مردم منطقه را برطرف سازند؛ چرا که ارائه خدمات رفاهی، تفریحی، اقتصادی، اجتماعی، ورزشی و فرهنگی مطالبه به حق مردم منطقه بوده که نیاز است مسئولان کمر به همت بسته و اقدامات عملی برای توسعه منطقه انجام دهند؛ هرچند شهرستان کوثر بیش از 20 سال است که با این دغدغه ها زندگی می کنند اما نمی توان امید را از دلها زدود بلکه می بایست به اقدام و عمل مسئولین نگریست!

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه