سرمربی تیم فوتبال پدیده:
کسب سه امتیاز بازی با «گسترش فولاد» برای حضور در میانه جدول حیاتی است
سرمربی تیم فوتبال پدیده با تأکید بر اینکه امتیاز این مسابقه بسیار حیاتی است و باید با کسب سه امتیاز این بازی تیم را برای حضور در میانه جدول آماده کنیم گفت: باتوجه به اینکه این تیم متعلق به شهرستان طرقبه شاندیز است، برای ادامه پیشرفت، حمایتهای تماشاگران مردم طرقبه شاندیز بسیار اهمیت دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا مهاجری سرمربی تیم فوتبال پدیده شاندیز در گفتگو با طرقبهنیوز، اظهار کرد: خدا را شاکریم که برای این مسابقه بازیکنان در آمادگی کامل هستند، تمرینات خوب انجام شده و باتوجه به پیروزی بازی گذشته در برابر نفت، بار روانی از روی تیم برداشته شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طرقبهنیوز,,
وی افزود: با تمام تلاش و همدلی پیروز این رقابت می توان باشیم و به روزهای آینده امیدوار هستیم.
,,
مهاجری گفت: تمرینات منظمی در هفته های گذشته انجام شده و به علت وضعیت جوی مجبور به برگزاری برخی تمرینات در چمن مصنوعی و سالن بودیم ولی از از اوایل هفته، ادامه تمرینات با جدیت بیشتری پیگیری شد و جو با نشاط و شادابی بازیکنان با انگیزه کامل تمرین های خوبی را پشت سر گذاشتند.
,,
وی با اشاره به اینکه متاسفانه مصدوم و محروم زیادی برای این بازی وجود دارد افزود: کریم احمدی سه کارته است و شهاب گردان، مهرداد کفشگری، حمزه خضیرابی و علی مردانی مصدوم هستند، اما جایگزین ها با انسجام و توان کامل میتوانند خودشان را ثابت کنند و نگرانی از این موضوع نداریم.
,,
سرمربی تیم فوتبال پدیده شاندیز ارزیابی بازی های گذشته را دارای اهمیت دانست و تصریح کرد: گسترش فولاد استراتژی خاص خود را دارد و تیمی است که در رقابت های بیرون از خانه بهتر نتیجه می گیرد.
,,
وی با تأکید بر اینکه امتیاز این مسابقه بسیار حیاتی است و باید با کسب سه امتیاز این بازی تیم را برای حضور در میانه جدول آماده کنیم اظهار کرد: باتوجه به اینکه این تیم متعلق به شهرستان طرقبه شاندیز است، برای ادامه پیشرفت، حمایتهای تماشاگران مردم طرقبه شاندیز بسیار اهمیت دارد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه