در سایه غفلت و بی خبری مسئولان،
محیط شهری در میاندوآب، تبدیل به میدان دواب و بازارهفتگی شد!+تصاویر
در سایه غفلت و بی خبری مسئولان، تعدادی از بازاریان و دام فروشان، ورودی کوی تقی آباد میاندوآب را که یک محیط شهری محسوب می شود، تبدیل به میدان دواب و بازارهفتگی کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زرین خبر،میاندوآب، شهری که تناسب جمعیت شهری و روستایی در آن برابر است و حدود نصف جمعیت آن یعنی در حدود 48 درصد را مردم روستانشین تشکیل می دهند که این موضوع شاید در سراسر کشور منحصر به فرد باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,با توجه به این جمعیت روستایی که شغل قریب به اتفاق آنها دامداری و کشاورزی است، این شهرستان بیشترین میادین دواب را در بین شهرهای اطراف داشته و تقرببا روزی در هفته نیست که بازار فروش اجناس و اقلام و در کنار آن میدان دواب دایر در نقاط مختلف و البته خارج از محدوده شهری در میاندوآب تشکیل نشود.
روزهای چهارشنبه هم میدان دواب و بازارهفتگی که به هفته بازار میاندوآب مشهور است در مکان همیشگی خود در جاده میاندوآب- بوکان تشکیل می شود، اما امروز علاوه بر این بازار هفتگی، یکی از شهروندان میاندوآبی با موردی جالب و تاسف آور روبرو شده که در آن یک میدان دواب در ورودی کوی تقی آباد میاندوآب و در واقع در محدوده شهری تشکیل شده است.
.jpg)
این میدان دواب در مکانی در نزدیکی بیمارستان و خانه های مسکونی در محدوده خالی که بین کوی تقی آباد و بیمارستان حضرت فاطمه زهرا(س) وجود دارد، به صورت غیرمجاز تشکیل شده که علاوه بر اینکه نشان دهنده غفلت و بی خبری مسئولان از این موضوع است، بهداشت عمومی و فردی را نیز مورد تهدید قرار می دهد.
از سوی دیگر این موضوع سبب واکنش برخی از همشهریان نیز شده که یکی از آنها در یادداشتی کوتاه از غفلت و بی توجهی مسئولان نسبت به این موضوع انتقاد کرده است.
فردین عباسپور در یادداشت خود نوشته است: " در بی خبری مسئولان شهری محل موجود بازار هفتگی احشام و اجناس به ورودی کوی تقی اباد و جنب بیمارستان فاطمه زهرا(س) انتقال یافته است!
بازار مورد نظر بدلیل نزدیکی اماکن مسکونی، محدوده شهری، بیمارستان و تهدیدات زیست محیطی برای شهروندان و موجبات جلوه دادن چهره زشت و پلید و خاصه حاشیه رودخانه زرینه رود و پارک ائللر باغی شده و نارضایتی شهروندان و فعالان محیط زیستی را به دنبال داشته است."
.jpg)
البته وی در گفت و گویی که با ما داشت، گفت: با پیگیری که از شبکه بهداشت و درمان و شورای شهر و شهرداری کردم، شهرداری با ماشین آتش نشانی و اکیپ رفع سد معبر با این افراد برخورد کرده است.
اگر چه کسانی که از این بازارهای هفتگی نان می برند، معمولا اقشار متوسط و کم درآمد جامعه هستند، اما کسانی نیز وجود دارند که با استفاده از این فرصت، زمینه را برای سودجویی بیشتر علی رغم تهدید بهداشت و سلامت روانی و اجتماعی جامعه با اقدامات سرخود در سایه غفلت و یا کم توجهی مسئولان در برخی اوقات فراهم می کنند و امیدواریم مسئولان امر نسبت به این موضوع حساسیت بیشتری داشته و با توجه به وجود میادین دواب در میاندوآب با نظارت بیشتر مانع از تبدیل مکان ها و محیط شهری به میادین دواب و بازارهای هفتگی شوند تا هم اقشار ضعیف و کسانی که روزی شان را از این بازارهایی که در مکان های مشخص دایر می شود، تامین می کنند، به کسب و کار خود برسند و هم فرصت طلبان دستشان کوتاه شده و سلامت و بهداشت فردی و اجتماعی را تهدید نکنند.
.jpg)
با توجه به این جمعیت روستایی که شغل قریب به اتفاق آنها دامداری و کشاورزی است، این شهرستان بیشترین میادین دواب را در بین شهرهای اطراف داشته و تقرببا روزی در هفته نیست که بازار فروش اجناس و اقلام و در کنار آن میدان دواب دایر در نقاط مختلف و البته خارج از محدوده شهری در میاندوآب تشکیل نشود.
,روزهای چهارشنبه هم میدان دواب و بازارهفتگی که به هفته بازار میاندوآب مشهور است در مکان همیشگی خود در جاده میاندوآب- بوکان تشکیل می شود، اما امروز علاوه بر این بازار هفتگی، یکی از شهروندان میاندوآبی با موردی جالب و تاسف آور روبرو شده که در آن یک میدان دواب در ورودی کوی تقی آباد میاندوآب و در واقع در محدوده شهری تشکیل شده است.
,
.jpg)
, این میدان دواب در مکانی در نزدیکی بیمارستان و خانه های مسکونی در محدوده خالی که بین کوی تقی آباد و بیمارستان حضرت فاطمه زهرا(س) وجود دارد، به صورت غیرمجاز تشکیل شده که علاوه بر اینکه نشان دهنده غفلت و بی خبری مسئولان از این موضوع است، بهداشت عمومی و فردی را نیز مورد تهدید قرار می دهد.
,از سوی دیگر این موضوع سبب واکنش برخی از همشهریان نیز شده که یکی از آنها در یادداشتی کوتاه از غفلت و بی توجهی مسئولان نسبت به این موضوع انتقاد کرده است.
,فردین عباسپور در یادداشت خود نوشته است: " در بی خبری مسئولان شهری محل موجود بازار هفتگی احشام و اجناس به ورودی کوی تقی اباد و جنب بیمارستان فاطمه زهرا(س) انتقال یافته است!
,بازار مورد نظر بدلیل نزدیکی اماکن مسکونی، محدوده شهری، بیمارستان و تهدیدات زیست محیطی برای شهروندان و موجبات جلوه دادن چهره زشت و پلید و خاصه حاشیه رودخانه زرینه رود و پارک ائللر باغی شده و نارضایتی شهروندان و فعالان محیط زیستی را به دنبال داشته است."
,
.jpg)
, البته وی در گفت و گویی که با ما داشت، گفت: با پیگیری که از شبکه بهداشت و درمان و شورای شهر و شهرداری کردم، شهرداری با ماشین آتش نشانی و اکیپ رفع سد معبر با این افراد برخورد کرده است.
,اگر چه کسانی که از این بازارهای هفتگی نان می برند، معمولا اقشار متوسط و کم درآمد جامعه هستند، اما کسانی نیز وجود دارند که با استفاده از این فرصت، زمینه را برای سودجویی بیشتر علی رغم تهدید بهداشت و سلامت روانی و اجتماعی جامعه با اقدامات سرخود در سایه غفلت و یا کم توجهی مسئولان در برخی اوقات فراهم می کنند و امیدواریم مسئولان امر نسبت به این موضوع حساسیت بیشتری داشته و با توجه به وجود میادین دواب در میاندوآب با نظارت بیشتر مانع از تبدیل مکان ها و محیط شهری به میادین دواب و بازارهای هفتگی شوند تا هم اقشار ضعیف و کسانی که روزی شان را از این بازارهایی که در مکان های مشخص دایر می شود، تامین می کنند، به کسب و کار خود برسند و هم فرصت طلبان دستشان کوتاه شده و سلامت و بهداشت فردی و اجتماعی را تهدید نکنند.
,
.jpg)
,
ارسال دیدگاه