دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان ایلام :

رعایت حجاب و عفاف از مصادیق امربه معروف در ماه رمضان است / لزوم اجرای تذکر ارشادی

رعایت حجاب و عفاف از مصادیق امربه معروف در ماه رمضان است / لزوم اجرای تذکر ارشادی
دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان ایلام گفت:رعایت حجاب و عفاف یکی از مصادیق امربه معروف در ماه رمضان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ایلام بیدار،سردار"سید صادق حسینی" فرمانده سپاه امیرالمومنین(ع) استان ایلام، عصر امروز در نشست ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر شهرستان ایلام  اظهار کرد: هدف از تشکیل این جلسه برنامه ریزی و هماهنگی دستگاه های اجرایی شهرستان و اتحادیه های مرتبط با موضوع، در جهت رعایت حرمت روزه داری و حریم مقدس این ماه پربرکت و سراسر رحمت می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, ایلام بیدار,

وی افزود: باید از بیان مسائل و طرح پیشنهادات سازنده در این نشست در راستای پیشگیری از منکرات و امر به معروفات در این ماه عزیز استفاده شود.
فرمانده سپاه امیرالمومنین(ع) ادامه داد: برنامه های متنوعی برای ماه مبارک رمضان در نظر گرفته شده که در طی این ماه اجرا می شوند.
سردار حسینی برگزاری کلاس اخلاق برای مدیران دستگاه های اجرایی، برپایی نماز جماعت در کلیه ادارت و نهادها و در صورت امکان جلسات اخلاقی، جلسات توجیهی هیئات مذهبی را از جمله این برنامه ها شمرد.
دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان ایلام در ادامه خواستار فضاسازی تبلیغی مناسب در سطح شهر ایلام برای ماه مبارک رمضان شد.
وی بر ضرورت کنترل روزه خواری در این ماه مبارک تأکید و از معاونت اجتماعی استانداری ایلام خواست تمهیدات لازم را در این باره با اصناف پیگیری نماید.
سردار حسینی در پایان بر لزوم اجرای تذکر ارشادی تأکید کرد.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه