در دیدار فرمانده سپاه تربت جام از کمیته امداد امام خمینی(ره) مطرح شد؛
کمیته امداد ارتقاء دهنده سلامت خانواده است/نگاه سطحی به محرومیت باعث رفع مشکل نیازمندان نشده و عظم جدی همه دستگاه ها را مطلبد
همزمان با سال روز تاسیس کمیته امداد امام خمینی (ره ) ابوطالب جوان فرمانده سپاه تربت جام در دیدار از این نهاد با تبریک این روز گفت: رویکرد کمیته امداد خانواده محوراست و این نهاد جهت ارتقاء سلامت خانواده می تواند با ایجاد برنامه هم افزایی توانمندی ها را در خانواده رونق بخشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جام روز، همزمان با سال روز تاسیس کمیته امداد امام خمینی (ره ) ابوطالب جوان فرمانده سپاه تربت جام در دیدار از این نهاد با تبریک این روز گفت: رویکرد کمیته امداد خانواده محوراست و این نهاد جهت ارتقاء سلامت خانواده می تواند با ایجاد برنامه هم افزایی توانمندی ها را در خانواده رونق بخشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جام روز,جوان در ادامه با بیان این که عدم آموزش های راهبردی زنان سرپرست خانوار را در معرض آسیبهای بسیاری قرار داده است، افزود: این افراد در جامعه علاوه بر فقر مادی، عمدتا با فقر فرهنگی روبه رو هستند و نگرش جامعه به آنها باعث شده در معرض آسیبهای جسمی و روحی بسیاری قرار گیرند.
,وی ادامه داد: بیشتر این افراد فاقد تحصیلات، مهارت لازم، کمبودهای عاطفی و طرد شده از اجتماع با مشکلات جدی روحی روبهرو هستند که لازم است به نیاز آنان توجه شود.
,فرمانده سپاه تربت جام ضمن اعلام آمادگی کامل خود و پرسنل در خصوص یاری رساندن به محرومان و ولی نعمتان جامعه بیان داشت: برای رفع این مشکل به عزم جدی همه دستگاه ها و نهادها احتیاج است، باید نگرش سطحی، احساسی و زودگذر را کنار گذاشته و با تدبیر و تعقل برای این مشکلات و معضلات چارهاندیشی شود و به جای این که روی معلولها سرمایهگزاری کنیم به دنبال علتها و ریشه های آن باشیم.
,جوان در پایان با بیان اینکه کارکنان این نهاد قدرکارشان را بدانند گفت: نسبت به این نهاد اطمینان زیادی وجود دارد وبه نمایندگی از خانواده بزرگ سپاه و بسیجیان تربت جام از خدمات شایسته این نهاد به محرومان تقدیر وآرزوی توفیقات روز افزون در جهت خدمات شایسته تر به محرومان داریم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه