رئیس اداره ورزش و جوانان قوچان خبر داد:
درخشش کونگ فو کاران قوچانی در مسابقات قهرمانی کشور
رئیس اداره ورزش و جوانان قوچان گفت: کونگ فو کاران قوچانی در مسابقات قهرمانی کشور با کسب سه مدال برنز خوش درخشیدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سروش پورآزاد در گفتگو با قوچان خبر گفت: تیم کونگ فوکاران قوچانی با حضور سه ورزشکار جوان، در مسابقات قهرمانی کشور به میزبانی استان قزوین، موفق به کسب سه مدال برنز شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قوچان خبر ,وی ادامه داد: در این دوره از مسابقات حامد حیرانی، محمود اسا و حسن لطیف به مربیگری احمد یاوری توانستند با غلبه بر حریفان خود در جایگاه سوم مسابقات قهرمانی کشور قرار بگیرند.
,وی با اشاره به موفقیت برخی از هئیت های ورزشی این شهرستان نیز ادامه داد: هیات ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی شهرستان قوچان در رتبه بندی بخش بانوان هیات های خراسان رضوی در میان 28 شهرستان در جایگاه سوم قرار گرفت.
,پورآزاد با اشاره به موفقیت بانوان قوچانی در رشته ها مخلف ورزشی نیز تصریح کرد: برای اولین بار در تاریخ ورزش بانوان قوچان، تیم بانوان کبدی این شهرستان در مسابقات لیگ یک کبدی کشور حضور خواهند داشت.
,رئیس اداره ورزش و جوانان قوچان در پایان گفت: تیم کبدی بانوان قوچان بعنوان تنها نماینده کبدی بانوان خراسان رضوی در لیگ یک کبدی بانوان کشور که ١٧ تا ١٩ اسفند در تهران برگزار می شود، حضور خواهد یافت.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه