پیکر مطهر آیت الله حسینی طباطبایی بر دستان مردم سیستان تشییع شد
پیکر مطهر آیت الله حسینی طباطبایی بر دستان مردم شریف سیستان تشییع و پس از آن در آرامگاه ابدی به خاک سپرده و آرام گرفت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اوشیدا؛ پیکر حجت الاسلام و المسلمین حاج سید محمد حسینی طباطبایی از علمای برجسته سیستان بر دستان مردم این منطقه درشهرستان زابل تشیع شد.
در این مراسم که نماینده ولی فقیه در استان و جمعی از مسئولان استانی حضور داشتند، پیکر این عالم ربانی از منزل وی تا مسجد جامع شهرستان زابل تشییع و در کتابخانه این مسجد به خاک سپرده شد.
حجت الاسلام و المسلمین طباطبایی که نماینده آیت الله سیستانی در منطقه سیستان بود، روز شنبه در سن ۸۱ سالگی بر اثر بیماری کلیوی و کهولت سن دار فانی را وداع گفت.
وی از سال ۱۳۶۸ تا چند ماه قبل امام جماعت مسجد جامع زابل بود و در مدت حضور خود در سیستان خدمات فرهنگی و سلامتی بسیاری به مردم این منطقه ارائه داده است.
گفتنی است وداع با پیکر پاک و مطهر آیت الله حسینی طباطبایی در محل حسینیه آیت الله طباطبایی انجام و در ظهر همان روز از مقابل منزل مرحوم تشییع و در کتابخانه مسجد جامع به خاک سپرده شد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه