اظهارات ماموستا سعید اکبری نویسنده کتب دینی و حوزه :
نویسنده کتبی که در حوزه های اهل تسنن و تشیع داخل و خارج از کشور تدریس می شوند
ماموستا سعید اکبری عالم برجسته، مدرس و نویسنده هنرمند ساکن سروآباد بدون هیچ پشتوانه و حمایتی اقدام به انتشار کتابهایی در زمینه مذهبی و دینی نموده که در مدارس ایران و جهان تدریس می شوند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اورامانات، استان کردستان از دیرباز مهد عرفا و ادبای بی مانندی بوده که در زمینه های مختلف علمی و ادبی و مذهبی همیشه حرفی برای گفتن داشته اند و ثمره ی تلاش آنها هیچگاه بی نتیجه نبوده و در جوامع جهانی از آنها به نیکی یاد می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اورامانات,,
ماموستا سعید اکبری یکی از این علمایان و ماموستایان دینی و مذهبی و روحانی برجسته ی اهل تسنن فقه امام شافعی است که در مسجد چهار یار نبی شهر سروآباد به تدریس علم فقه، پاسخگوی سوالات دینی و مذهبی و همچنین نمازگزار این مسجد می باشد.
,,
به گفته این عالم برجسته نویسندگی کتب مذهبی و دینی در کنار هنر یکی از علایق وی بوده که کمتر کسی توانایی تلفیق این دو مهم را با هم داشته است.
,,
ماموستا سعید اکبری در شرایطی در سال های 84 تا 85 دست به قلم اولین کتاب خود نمود که هیچ حمایتی از سوی هیچ نهاد و ارگانی نشده و در سخت ترین شرایط و وضعیت درآمدی و در کنار ظروفی که زیر چکه های باران گذاشته شده بود قلم فرسایی می نمود.
,

, او از ناملایمات زندگی هیچ گلایه ایی ندارد و می گوید با اصرار مسئولین ارشاد اسلامی سروآباد قبول کرد تا اینگونه از وی تجلیل شود و از کتب وی رونمایی گردد وگرنه تا کنون به جز نشر احسان که همواره کمک و یاری رسان وی در تمامی مراحل چاپ و انتشار کتاب هایش بوده کسی او را حمایت نکرده است.
,,
,
کتب ماموستا سعید اکبری هم اکنون در حوزه های علمیه و حجره های اهل تسنن و تشیع در داخل و خارج از کشور در حال تدریس هستند و این تنها خواسته و انگیزه او برای انجام این امر مهم بوده که همواره تلاش نموده تا در خدمت علم فقه و پایداری و محافظت از دین مبین اسلام باشد.
,,
این عالم وارسته اهل هورامان به اندازه ای در خدمت دین اسلام بوده که بیشترین شاگردانش را پسرانش تشکیل می دهند و با وجود اینکه کم سن و سال هستند اما همیشه در خدمت مسجد و مردم به طلبگی و یادگیری علم فقه در کنار پدر بوده اند.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه