توضیح رئیس هیات نظارت بر انتخابات شوراهای مراوه تپه توضیح داد:
عضو انتخاب شده برای هیات نظارت بخش مرکزی، قرار نیست کاندیدای شورا شود
رئیس هیات نظارت بر انتخابات شوراهای شهرستان مراوه تپه گفت:عضو انتخاب شده برای هیات نظارت بر انتخابات شوراها در مراوه تپه قصد کاندیداتوری برای شورای سال 1396 را ندارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه اترک، صبح امروز خبر اعلام اسامی اعضای هیات نظارت بر انتخابات شوراهای بخش مرکزی و گلیداغ اعلام شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه اترک,برخی از کابران فضای مجازی ضمن تماس با راه اترک در خصوص این اسامی سوالاتی را مطرح کردند که یکی از این سوالات مربوط به عضو هیات نظارت بر انتخابات بخش مرکزی بوده است.
,این فرد انتخاب شده هم اکنون نیز عضو شورای اسلامی روستای خود می باشد و برخی اعتراض کرده اند چرا فردی که خودش عضو شورای محل است، به عنوان هیات نظارت انتخابات شوراها انتخاب شده است.
,عبدالرحمن ازون دوجی ، رئیس هیات نظارت بر انتخابات شوراهای مراوه تپه در همین خصوص به خبرنگار راه اترک گفت: فرد ذکر شده قرار نیست در انتخابات سال 96 شرکت کند و بر همین اساس ، طبق قانون می تواند به عنوان یکی از اعضای هیات نظارت بر انتخابات انتخاب شود.
,انتخابات شوراها و ریاست جمهوری در 29 اردیبهشت سال 1396 برگزار خواهد شد.
,انتهای پیام/جامی
,
ارسال دیدگاه