کارگردان نمایش قصه ظهر جمعه:
قصه ظهر جمعه روایتی از زندگی یک خانواده دهه شصتی است/ سختی های کارمان را به جان میخریم
جواد لاله دوست گفت: کار تئاتر در شهرستان ها سختی های خاص خودش را دارد و هزینه و وقتی که صرف می شود بازدهی ندارد اما سختی های کارمان را به جان میخریم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کارگردان نمایش قصه ظهر جمعه در گفت و گو با خبرنگار افق انزلی اظهار کرد:این نمایش بخشی از زندگی یک خانواده را در سال ۱۳۶۹ نشان می دهد که زمان عقد دختر کوچک خانواده فرا رسیده است و در زمان انجام مراسم عقد یکسری مشکلات دامن گیر خانواده این داستان می شود تا این وصلت سر نگیرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, افق انزلی,جواد لاله دوست با اشاره به سختی های کار تئاتر، افزود: در شهرستان ها اجرا کار بسیار سختی است، دکور قدرتمند با این جزئیات به خوبی جواب نمی دهد و شما دیدید که بسیاری از صندلی ها خالی بودند.
,وی تصریح کرد: هزینه و وقتی که دست اندر کاران مجموعه می گذارند، بازدهی ندارد و این یکی از سختی های کار در شهرستانهاست.
,لاله دوست گفت: البته این کار ماست و این هم یکی از سختی های این کار است و ما سختی های کارمان را به جان می خریم.
,کارگردان نمایش قصه ظهر جمعه افزود: متأسفانه یک مقدار جو شهر ما نسبت به تئاتر بی اطلاع است، در صورتی که ما تلاش کردیم که داستان راحت و روانی را به اجرا بگذاریم که تماشاگر به راحتی با آن ارتباط برقرار نماید و به همین جهت داستان یک زندگی را بر روی صحنه آوردیم.
,وی با اشاره به میزان استقبال مردم از این نمایش، گفت: میزان استقبال مردم نسبت به کارهای گذشته بهتر بود، اما استقبال از تئاتر در شهرستانها به تناسب همین مقدار خواهد بود.
,لاله دوست تصریح کرد: به جهت اینکه سالن را در یک زمان طولانی در اختیار نداشتیم، ما چهار شبانه روز برای ساخت دکور کار کردیم و چهار بار بیشتر در این صحنه تمرین نکردیم، در صورتی که این کار بسیار به دکور وابسته بود.
,وی افزود: برای این کار اسپانسرهایی نیز داشتیم اما بازهم کمتر از نیمی از هزینه ها برای انجام نمایش قصه ظهر جمعه پرداخت شده است و باقی هزینه ها را به صورت شخصی تقبل کردیم.
,,
انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه