بازگشت 8 قطعه کبک به دامان طبیعت در شهرستان ثلاث باباجانی + تصاویر
۸ قطعه کبک وحشی با حضور فرماندار و جمعی از مسئولین شهرستان ثلاث باباجانی در زیستگاه های این شهرستان رها سازی شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاخ شمیران، در یک اقدامی زیبا و پسندیده 8 قطعه کبک به دامان طبیعت بازگشت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخ شمیران,,
رئیس اداره حفاظت محیط زیست ثلاث باباجانی در گفت و گو با خبرنگار شاخ شمیران، اظهار داشت: به مناسبت روز جهانی حیات وحش با حضور فرماندار و جمعی از مسئولین و کارکنان ادارات شهرستان، تعدادی پرنده وحشی که توسط شکارچیان غیرمجاز زنده گیری شده و دچار آسیب و صدمه شده بودند، پس از نگهداری و تیمار به زیستگاه های طبیعی شهرستان منتقل و رهاسازی شدند.
, شاخ شمیران,,
شیخی گفت: این پرندگان از گونه کبک بودند و هدف از رهاسازی، برگرداندن آنها به طبیعت و فرهنگ سازی اقشار جامعه و مردم در راستای حفاظت و صیانت از گونه های موجود در طبیعت است.
,,
وی بیان داشت: طبیعت و حیوانات سرمایه های خدادادی هستند که متعلق به همه ی می باشند.
,,
این مقام مسئول از مردم شهرستان ثلاث باباجانی درخواست کرد تا همچون گذشته با محیط زیست شهرستان در حفظ این سرمایه های گرانبها همکاری کنند.
,,
لازم به ذکر است قبل از اجرای برنامه، فرماندار ثلاث باباجانی بر اهمیت حفظ محیط زیست تأکید کرد و حمایت خود را از پیشبرد طرح های حوزه محیط زیست و منابع طبیعی اعلام نمود.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه