شاگردان رضا لک موفق به کسب مقام قهرمانی در لیگ برتر فوتسال کشور شدند
تیم فوتسال گیتی پسند اصفهان در هفته پایانی لیگ مقابل یاسین پیشرو به برتری رسید و برای دومین بار به مقام قهرمانی مسابقات دست یافت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی باقرشهرنیوز ، هفته پایانی لیگ برتر فوتسال از ساعت ۱۶ امروز(چهارشنبه) با برگزاری هفت بازی به صورت همزمان آغاز و با پیروزی گیتی پسند مقابل یاسین پیشرو قم، پرونده این فصل از مسابقات با کسب مقام قهرمانی گیتی پسند بسته شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, باقرشهرنیوز ,افتخاری دیگر برای باقرشهر
,شاگردان رضا لک در حالی در این بازی با نتیجه پرگل پنج بر صفر به برتری رسیدند که یاسین پیشرو بدون ۶ بازیکن اصلی خود به میدان رفته بود. گل های گیتی پسند در این دیدار را احمد اسماعیل پور(۲بار)، مورنو(۲بار) و علی اصغر حسن زاده به ثمر رساندند. گیتی پسند در حالی با ۶۰ امتیاز موفق به کسب مقام قهرمانی لیگ شدند که دبیری تبریز تنها با یک امتیاز کمتر از رسیدن به جام باز ماند.
,

]
ارسال دیدگاه