مسابقات قرآن دانش آموزان پسر شهرستان پاسارگاد برگزار شد
مسابقات دانش آموزان پسر دوره ابتدائی در رشته های حفظ و قرائت به میزبانی آموزشگاه شهید عمادی در شهر مادرسلیمان برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از طنین پاسارگاد، مسابقات دانش آموزان پسر دوره ابتدائی در رشته های حفظ و قرائت به میزبانی آموزشگاه شهید عمادی در شهر مادرسلیمان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طنین پاسارگاد,در این مسابقات که بین دانش آموزان پسر دوره ابتدائی برگزار شد، تعداد 300 نفر از دانش آموزان شهرستان پاسارگاد شرکت کردند.
این مسابقات را تعداد 12 نفر از فرهنگیان داوری کردند. در ابتدای این مسابقات، مردم مومن و قرآن دوست شهر مادرسلیمان از دانش آموزان میهمان با شاخه های گل و شعارهای قرآنی استقبال کردند.
سپس در مراسم افتتاحیه که با قرائت قرآن و مراسم گارد پرچم در حضور دانش آموزان و اولیای ایشان و مسئولین شهرستان برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین پردل امام جمعه بخش پاسارگاد گفت: حافظ و قاری قرآن بودن بسیار خوب است ولی بهتر آن است که همه ما عامل به قرآن باشیم.
در ادامه عبدالحسین رحیمی رئیس اداره آموزش و پروش ضمن تشکر از مردم متمدن و ولایتمدار بخش پاسارگاد با اشاره به آیه 11 سوره حجرات"وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ " و آیه 37 سوره اسراء " وَلَا تَمْشِ فِی الْأَرْضِ مَرَحًا " گفت باید سعی کنیم که قرآن را به صورت کاربردی در زندگی خود پیاده کنیم.
در ادامه دانش آموزان در 6 حوزه به رقابت پرداختند و با نماز جماعت و ناهاری که خیرین تدارک دیده بودند مراسم را به پایان بردند.




در این مسابقات که بین دانش آموزان پسر دوره ابتدائی برگزار شد، تعداد 300 نفر از دانش آموزان شهرستان پاسارگاد شرکت کردند.
,این مسابقات را تعداد 12 نفر از فرهنگیان داوری کردند. در ابتدای این مسابقات، مردم مومن و قرآن دوست شهر مادرسلیمان از دانش آموزان میهمان با شاخه های گل و شعارهای قرآنی استقبال کردند.
,سپس در مراسم افتتاحیه که با قرائت قرآن و مراسم گارد پرچم در حضور دانش آموزان و اولیای ایشان و مسئولین شهرستان برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین پردل امام جمعه بخش پاسارگاد گفت: حافظ و قاری قرآن بودن بسیار خوب است ولی بهتر آن است که همه ما عامل به قرآن باشیم.
,در ادامه عبدالحسین رحیمی رئیس اداره آموزش و پروش ضمن تشکر از مردم متمدن و ولایتمدار بخش پاسارگاد با اشاره به آیه 11 سوره حجرات"وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ " و آیه 37 سوره اسراء " وَلَا تَمْشِ فِی الْأَرْضِ مَرَحًا " گفت باید سعی کنیم که قرآن را به صورت کاربردی در زندگی خود پیاده کنیم.
,در ادامه دانش آموزان در 6 حوزه به رقابت پرداختند و با نماز جماعت و ناهاری که خیرین تدارک دیده بودند مراسم را به پایان بردند.
,

,
,

,

,

,
ارسال دیدگاه