logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

تعطیلی شیفت عصر فیزیوتراپی راور و سرگردانی شهروندان +جزئیات

تعطیلی شیفت عصر فیزیوتراپی راور و سرگردانی شهروندان +جزئیات
متاسفانه در چند روز گذشته شاهد تعطیلی شیفت عصر مرکز فیزیوتراپی بهزیستی راور هستیم که همین مورد باعث اعتراض شهروندان شده است چرا که راوری ها برای برخورداری از خدمات فیزیوتراپی باید فاصله 140 کیلومتری کرمان و در خوشبینانه ترین حالت فاصله 80 کیلومتری زرند را طی کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاروانسرا؛ چند ماهی می شود شهرستان راور که مردمانش از نبود یک مرکز فیزیوتراپی رنج می بردند و مجبور بودن برای برخورداری از خدمات فیزیوتراپی علاوه بر رنج سفر به شهرستان های اطراف، هزینه های گزافی را نیز پرداخت کنند، از این نعمت برخوردار شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاروانسرا,

نعمتی که با توجه به تجهیزات موجود در مرکز فیزیوتراپی بهزیستی که خود به عنوان تنها مرکز فیزیوتراپی راور بود و فقط به مددجویان بهزیستی خدمات ارائه می داد با کمک یک سرباز امریه که تحصیلات فیزیوتراپی دارد و این مرکز را هدایت می کند با توافقات انجام شده با بهزیستی استان کرمان شیفت عصر این مرکز را با هدف خدمت رسانی به آحاد مردم راور راه اندازی کرد.
خوشبختانه در همین مدت نیز بار سنگینی از دوش شهروندانی که به خدمات این مرکز نیاز دارند برداشته بود و باعث صرفه جویی در وقت و هزینه راوری ها شده بود.
اما متاسفانه در چند روز گذشته شاهد تعطیلی شیفت عصر این مرکز شده ایم که همین مورد باعث اعتراض شهروندان شده است چرا که راوری ها برای برخورداری ازز خدمات فیزیوتراپی باید فاصله 140 کیلومتری کرمان و در خوشبینانه ترین حالت فاصله 80 کیلومتری زرند را طی کنند.
اما برای حل این مشکل کاروانسرا دست به دامن مسئولین شهرستان شد و طی تماسی تلفنی با فرماندار راور دلیل تعطیلی این مرکز را جویا شد که وی در پاسخ بهه این سوال گفت:طبق قراردادی که این سرباز امریه با اداره کل بهزیستی کرمان داشته است شیفت عصر این مرکز را فعال کرده ولی متاسفانه این قرارداد با مشکل مواجه شده است و در این شرایط امکان ادامه فعالیت شیفت عصر این مرکز وجود ندارد.

,
,
,
,

سیدحسن میرصادقی تاکید کرد: طبق پیگیری های صورت گرفته قرار شده نیروی جدیدی از بخش خصوصی مسئولیت این مرکز را بر عهده بگیرد و شهروندان از خدمات این مرکز همچون این چند ماه گذشته در شیفت عصر بهره مند شوند.
وی همچین در پاسخ به خبرنگار کاروانسرا در رابطه با زمان راه اندازی مجدد شیفت عصر این مرکز عنوان کرد: به امید خدا از ابتدای سال جدید این مشکل مرتفع میی شود و شهروندان عادی نیز می توانند از خدمات این مرکز بهره مند شوند.

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه