نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی:
مشکل ریزگردها تنها مختص خوزستان نیست، تهدیدی برای هر نقطه از کشور است
نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی گفت: مشکل ریزگردها تنها مختص خوزستان نیست، تهدیدی در هر نقطه از کشور است و با حفظ منابع طبیعی و پوشش گیاهی می توان در این راستا کمک کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد "عباس گودرزی" نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی در همایش جشن همیار طبیعت که در اداره ارشاد بروجرد برگزار شد گفت: منابع طبیعی از نگاه دین اهمیت زیادی دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد , بازتاب بروجرد, "عباس گودرزی" نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی در همایش جشن همیار طبیعت که در اداره ارشاد بروجرد برگزار شد گفت: منابع طبیعی از نگاه دین اهمیت زیادی دارد.,,
وی اضافه کرد: بخش عمده ای از مشکل ریزگردها مربوط به از بین رفتن طبیعت و محیط زیست است که امروز ریزگردها تنها مختص خوزستان نیست بلکه تهدید برای هر نقطه از کشور است که با حفظ منابع طبیعی و پوشش گیاهی می توان در این راستا کمک کرد.
,,
گودرزی اظهار داشت: باید هر ایرانی یک همیار طبیعت باشد و نباید اجازه داد با کوتاهی، بخشی از منابع طبیعی نابود شود به طور مثال گلدشت امروز بروجرد در مقایسه با گلدشت سالهای پیش بسیار متفاوت است و بخشی از آن از بین رفته است.
,,
به گفته وی باید برای حفظ طبیعت، رفاقت ها و آشنابازی را کنار گذاشت تا بتوانیم طبیعت را به خوبی نگه داریم و از تخریب آن جلوگیری کنیم.
,,
نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: گاهی دیده می شود با حمایت هایی منابع طبیعی نابود می شود و اگر با این روند پیش رود حال رو روز طبیعت بدتر می شود.
,,
در ادامه " محمد جواد تبار" مدیر شرکت داروسازی اکسیر گفت: منابع طبیع به عنوان بزرگترین سرمایه باید حفظ شود و باید تلاش کرد تا عوامل آلودگی را در فرآیندهای خود شناسایی و از خسارت های احتمالی به محیط زیست و طبیعت جلوگیری کرد.
,,
به گفته وی بخشی از محوطه داروسازی اکسیر بروجرد با گل ها، گیاهان و درخت هایی پوشیده شده و تلاش می شود تا روز به روز توسعه فضای سبز این کارخانه بیشتر شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه