معاون برنامه ریزی و توسعه ستادعالی کانون های مساجد:

بحران دنیای آینده زندگی بدون خداوند است/ شهدا الگو و نمادی برتر در راه لبیک به فرامین الهی

بحران دنیای آینده زندگی بدون خداوند است/ شهدا الگو و نمادی برتر در راه لبیک به فرامین الهی
معاون برنامه ریزی و توسعه ستادعالی کانون های مساجد گفت: شهدا الگو ونمادی برتر در راه لبیک به فرامین الهی برای مردم وآحاد مختلف جامعه هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اروم نیوز، سعید سعادتی صبح امروز 19 اسفندماه در آیین بزرگداشت بیست‌ وچهارمین سالروز تاسیس کانون‌های فرهنگی هنری مساجد که در سالن جلسات خانه مطبوعات آذربایجان‌غربی برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به اینکه امروز در دنیای پرهجمه اطلاعاتی قرار داریم نظام سلطه در صدد است تا با القای فرهنگ خود در جوامع اسلامی شعائر و اعتقادات این جوامع رو تغییر دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,

وی ادامه داد: در این جاست که مساجد و کانون‌های فرهنگی و هنری باید وارد کار شده و با بصیرت افزایی در میان آحاد مختلف جامعه مردم و اقشار مختلف آن‌ها را نسبت به مواضع سلطه طلبان آگاه سازند.

,

سعادتی با اشاره به مواضع سلطه طلبان افزود: نظام سلطه و سلطه طلبان باورها و اعتقادات ما را نشانه رفته و با دین‌های ساختگی بر علیه دین ناب محمدی طغیان کرده‌اند.

,

وی تصریح کرد: آن‌ها بحران آینده را نابودی محیط زیست، آب و انرژی می‌دانند در حالیکه بحران آینده در تمام دنیا زندگی بدون خداوند است.

,

معاون برنامه ریزی و توسعه ستادعالی کانون های مساجد کشور با اشاره به نقش مساجد درجامعه بیان کرد:از آن‌جایی که مساجد قلب تپنده‌ی هر جامعه‌ای است از این رو نقش مهمی را در تقویت روحیه معنوی جامعه و مردم ایفا می‌کند و تنها راه مقابله با آسیب‌های اجتماعی می‌باشد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه