logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  2. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  3. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  4. گسست میان ادعا و واقعیت
  5. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  6. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  7. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  8. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  9. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  10. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  11. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  12. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  13. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  14. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  15. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  16. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  17. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  18. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  19. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  20. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد

عضو ستاد احیای دریاچه ارومیه؛

دولت به تعهدات خود در قبال دریاچه ارومیه عمل نکرده است

دولت به تعهدات خود در قبال دریاچه ارومیه عمل نکرده است
عضو ستاد احیای دریاچه ارومیه در جلسه هم اندیشی فعالان مدنی مهاباد با معاون رئیس جمهور از عدم تحقق وعده های دولت برای احیای دریاچه ارومیه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مُکریان؛  محمدرئوف سپهرالدین، عضو خانه کشاورز استان آذربایجان غربی و معاون اسبق استانداری این استان که در ستاد احیای دریاچه ارومیه نیز عضویت دارد در جلسه ای که تحت عنوان هم اندیشی فعالان مدنی مهاباد با انصاری، معاون امور استخدامی رئیس جمهور در که در فرمانداری این شهرستان تشکیل شده بود ضمن انتقاد از عملکرد دولت، از عدم اختصاص بودجه مورد نیاز برای احیای دریاچه ارومیه خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مُکریان,

وی با تاکید بر نقش و استقبال مردم در طرحهای ستاد احیا گفت: متاسفانه علی رغم رغبت و همراهی مردم دولت به تعهدات خود در تخصیص اعتبارات مصوب عمل نکرده است و تعهدادت پیمانکاران برای پیشبرد برنامه این ستاد و ادامه فعالیت ها در این حوزه را با مشکل روبه رو کرده است.

,

سپهر الدین با اشاره به بودجه 1100 میلیارد تومانی پیشنهاد شده از سوی این ستاد گفت: متاسفانه دولت تنها با 27 درصد از بودجه پیشنهادی ستاد احیای دریاچه ارومیه با رقمی معادل 300 میلیارد تومان موافقت کرده بود که طی سال جاری که روزهای پایانی آن را سپری می کنیم ریالی از این بودجه مصوب به ستاد پرداخت نشده است.

,

این عضو ستاد احیای دریاچه ارومیه ضمن اشاره به برخی از مشکلات کشاورزان استان آذربایجان غربی افزود: الیگارشی حاکم بر شرکت های دولتی مانع از ورود بخش خصوصی به بخش کشاورزی استان شده است، کشاورزان در داخل با مشکل فروش و بازاریابی محصولات خود مواجه هستند و دولت نیز با کم کاری در ارائه تسهیلات برای صادرات محصوصلات کشاورزی گرهی از مشکلات کشاورزان نگشوده است.

,

انتهای پیام/

,

 

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه