تصاویر/ درختی که بهانه ای برای برآورده شدن آرزوهای کودکان نیازمند اردکانی شد
جشن درخت آرزوها با همکاری موسسه باران و موسسه خیریه امام زمان(عج) برگزارشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اردکان گویا، جشن درخت آرزوها در حالی برگزار شد که خانواده ها و کودکان با وجودسردی هوا به گرد هم جمع شدند تا با همبستگی و عشق شادی های خود را تقسیم کنند تا آرزوها به واقعیت تبدیل شود. آرزوهایی که خیلی از آنها بسیار ساده و به مایحتاج ضروری تحصیل و درمان بیماری و کاهش درد خلاصه می شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اردکان گویا،,این جشن با هنرنمایی هنرمندان و اسقبال خوب شهروندان همراه بود.
,عباس عاصی زاده مسئول موسسه باران در مصاحبه با اردکان گویا گفت: سال گذشته با بررسی های زیاد و استفاده از نظرات همشهریان به این نتیجه رسیدیم که با همکاری دو موسسه باران اردکان و موسسه خیریه امام زمان(عج) طرحی جامع و علنی برگزار کنیم تا در آستانه ی عید نوروز آرزوهای کوچک کودکان نیازمند را برآورده کنیم.
,وی با اشاره به شناسایی 200 کودک نیازمند از طریق مدارس و شناسایی آنها افزود: در سال گذشته موفق به تحویل بسته هایی شامل پوشاک، کفش، هدایا و آرزوهای کودکان که شامل اسباب بازی، چندین دوچرخه، بسته های فرهنگی مربوط به گروه سنی این عزیزان شامل ۲۴ عنوان کتاب جذاب و آموزنده، تحویل بسته های بهداشتی با هدف ارتقای بهداشت کودکان و خانواده های تحت پوشش، تهیه بسته های بهداشتی که شامل مسواک،خمیر دندان و بروشورهای آموزشی از قبیل دهان و دندان،مسائل بهداشتی بانوان، فرستادن30 نفر از کودکان به مشهد مقدس، برگزاری دوره های آموزشی لازم برای کودکان و خانواده ها، درمان دندانپزشکی 25 از کودکان تحت پوشش و پیگیری درمان برخی از کودکان تحت پوشش شدیم که همه با کمک خدا و یاری خیرین اتفاق افتاد.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه