اخبار داغ

مثبت شدن دوپینگ یکی از دوومیدانی کاران ایران در مسابقات جهانی روسیه

مثبت شدن دوپینگ یکی از دوومیدانی کاران ایران در مسابقات جهانی روسیه
دوپینگ یکی از دوومیدانی کاران ایران در مسابقات جهانی روسیه مثبت اعلام شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  به نقل از فارس ،مسابقات جهانی دوومیدانی از 19 تا 27 مردادماه در شهر مسکو روسیه برگزار شد که تیم ایران با 4 نماینده در این رقابت‌ها شرکت کرد که هیچ یک از نمایندگان کشورمان نتوانستند به رکورد خوبی دست پیدا کنند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, مسابقات جهانی دوومیدانی از 19 تا 27 مردادماه در شهر مسکو روسیه برگزار شد که تیم ایران با 4 نماینده در این رقابت‌ها شرکت کرد که هیچ یک از نمایندگان کشورمان نتوانستند به رکورد خوبی دست پیدا کنند.,

اما نکته تاسف بار اینکه در این رقابت‌ها آزمایش دوپینگ یکی از نمایندگان ایران مثبت اعلام شده است. این نماینده کشورمان در المپیک لندن نیز حضور داشت و در ماده‌ای که فعالیت می‌کند، رکورد دار ایران است.

,

رشته دوومیدانی در یکی دوسال گذشته چندین بار شاهد مثبت اعلام شدن دوپینگ ورزشکاران بوده است که این موضوع نگرانی‌هایی را برای فدراسیون جهانی و کمیته بین المللی المپیک به وجود آروده است.

,

انتهای پیام/م

, انتهای پیام/م, انتهای پیام/م]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه