رییس مجمع نمایندگان استان:

داعش سناریوی تروریست ها برای نفوذ در منطقه/شرابخواران داعش التزام و شناختی نسبت به اسلام ندارند

داعش سناریوی تروریست ها برای نفوذ در منطقه/شرابخواران داعش التزام و شناختی نسبت به اسلام ندارند
تحرکات اخیر منطقه نظیر بمب گذاری در لبنان، مسایل فلسطین و آموزش نظامی توسط آمریکایی ها در منطقه، سناریوی از پیش برنامه ریزی شده تروریست ها برای نفوذ در منطقه بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از تبریز بیدار، قره سید رومیانی رییس مجمع نمایندگان استان ضمن اشاره به رفتارهای تروریستی داعش با تمامی مسلمانان گفت: برخوردهایی که این گروه با اقشار مختلف اعم از شیعه، سنی، حمبلی و فرقه های مختلف داشته است مبین این مسأله است که خاستگاه داعش، اختلاف شیعه و سنی نیست بلکه داعش غده تکفیری در برخورد با عقاید دینی و ادیان است  و غربی ها هستند که می خواهند این نزاع تروریست ها در منطقه را به اختلاف سنی و شیعه نسبت دهند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, تبریز بیدار,

 

,

وی با بیان اینکه تمامی رفتار های داعش نظیر شرابخوری سران این گروه نشان می دهد که این گروه در پی دین و مذهب و غیره نیست، افزود: اینها به دنبال منافع از قبل تثبیت شده توسط غرب و آمریکا در منطقه هستند  و می خواهند حیاط خلوتی را برای صهیونیست ها که در پشت پرده این عقاید وجود دارد ، ایجاد کنند و هیچ گونه التزام عملی به احکام اسلامی و حتی شناختی از این احکام ندارند.

,

 

,

این عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس  همچنین با تأکید بر اینکه تحرکات اخیر منطقه نظیر بمب گذاری در لبنان، مسایل فلسطین و آموزش نظامی توسط آمریکایی ها در منطقه، سناریوی از پیش برنامه ریزی شده تروریست ها برای نفوذ در منطقه بوده است، گفت: یک تحلیل علمی و کارشناسی این مسایل ما را به این نتیجه می رساند که استعمار آمریکایی - غربی در پی ایجاد توطئه ای با نقشه و نقشه سازی دقیق از سال های قبل بوده است و وجود گروهی به نام داعش (دولت اسلامی عراق و شام) نشانگر توطئه اساسی با سوء استفاده از جهل بعضی افراد بوده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه