دست رد وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی به دعوت یکی از جشنواره های دفاع مقدس؛

نادری: وزیر فرهنگ و ارشاد، دعوت جشنواره سرزمین نور را رد کرد/نوش آبادی: دعوت نامه جشنواره راهیان نور را دوباره به وزیر فرهنگ یادآوری می کنم

نادری: وزیر فرهنگ و ارشاد، دعوت جشنواره سرزمین نور را رد کرد/نوش آبادی: دعوت نامه جشنواره راهیان نور را دوباره به وزیر فرهنگ یادآوری می کنم
در روزهای منتهی به نوروز۹۶ شاهد اوج اعزام سفرهای راهیان نور به مناطق عملیاتی دفاع مقدس هستیم و از طرفی دیگر مطلع شدیم که جشنواره ای با حضور زائران راهیان نور در خرمشهر برگزار می شود که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دعوت آنها را رد کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  تهران نیوز؛ همه ساله با فرارسیدن روزهای پایانی سال، علی رغم شوق مردم برای خرید شب عید و آماده شدن برای مراسم سال تحویل، شاهد افزایش حضور کاروان های راهیان نور به مناطق عملیاتی دفاع مقدس هستیم؛ سفرهایی که علاوه بر اینکه لحظات خوبی را برای زائران راهیان نور مهیامی سازد، باعث ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در میان آحاد جامعه می شود و فرصتی است که مردم با حضور در مناطق عملیاتی دفاع مقدس، بار دیگر با آرمان های شهدا عهد و پیمان دوباره ببندند و سختی های آن روز ها را از نزدیک ببینند. در این میان، جشنواره ای همه ساله در راهیان نور برگزار می شود تحت عنوان جشنواره ملی سر زمین نور که ۱۴ سال از قدمت آن می گذرد و فرصتی است برای زائران راهیان نور تا دیده ها و شنیده های خودشان را در قالب های ادبی و هنری پیاده کنند و به این جشنواره ارسال کنند. طبق فراخوان این دوره از جشنواره، علاقمندان می توانند با موضوعات راهیان نور و دفاع مقدس، اثرات ادبی و هنری شان مثل عکس، فیلم، شعر،متن ادبی،خاطره، فیلمنامه، داستان و… را به این جشنواره ارسال نمایند تا بعد از داوری نهایی، جوایزی دریافت نمایند. به گفته مسئولان این جشنواره فرهنگی هنری،۲۲ اسفند اختتامیه چهاردهمین جشنواره ملی ره آورد سرزمین نور برگزار می شود. ویژه برنامه های سرزمین نور، ۲۴ اسفند به میزبانی سپاه ولیعصر(عج) خوزستان،۲۵ اسفند ویژه برنامه سرزمین نور به میزبانی شبکه فعالان مردمی راهیان نور(وارثون)،۲۶ اسفند به میزبانی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد،۲۷ اسفند به میزبانی نیروی انتظامی و ۲۸ اسفند نیز این ویژه برنامه به میزبانی سپاه امام صادق(ع) بوشهر در خرمشهر برگزار می شود.تقدیر از برگزیدگان این جشنواره در بخش‌های شعر، داستان، متن ادبی، خاطره، دلنوشته، فیلمنامه، نمایشنامه خیابانی، فیلم، عکس، نرم افزار و فضای مجازی و … برگزار می شود و با توجه به اهمیت این جشنواره، امسال از صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دعوت شده بود که در این مراسم شرکت کند اما طبق آخرین خبرهای رسیده، وزیر فرهنگ به این درخواست، دست رد زده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران نیوز,

نادری: وزیر فرهنگ و ارشاد، دعوت جشنواره سرزمین نور را رد کرد

, نادری: وزیر فرهنگ و ارشاد، دعوت جشنواره سرزمین نور را رد کرد,


سیدمحمدیاشار نادری دبیر چهاردهمین جشنواره ملی سرزمین نور با بیان اینکه از همه مردم دعوت می نماید تا در مراسم اختتامیه این دوره از جشنواره که به مدت یک هفته در خرمشهر برگزار می شود،حضور پیدا کنند، گفت: ما توقع داریم که مسئولان درجه یک کشوری در این مراسم حضور به هم رسانند چرا که راهیان نور از جمله برنامه های مهم تاثیرگذار فرهنگی است که رهبرانقلاب هم به آن تاکید داشته اند و بارها شاهد حضور رهبرانقلاب در مناطق عملیاتی دفاع مقدس بودیم و ایشان تاکید نموده اند که از راهیان نور به عنوان یک حرکت فرهنگی اثرگذار، خرسند هستند.
وی ادامه داد: امسال طی ارسال نامه ای به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درخواست نمودیم که در این دوره از جشنواره حضور پیدا کنند، چرا که وزارت فرهنگ به عنوان نهاد فرهنگی کشور، موظف است که نسبت به ارزش ها و مفاهیم دفاع مقدس ارزش قائل شود و در چنین مراسماتی شرکت به عمل بیارود اما با خبر شدیم که وزیر فرهنگ نسبت به این درخواست ما، پاسخ منفی داده اند.
نادری تاکید کرد: جای سوال است که چرا وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در اکثر مراسم ها که اصلا سنخیتی با مفاهیم دفاع مقدس ندارد، شرکت می کند اما در جشنواره ملی سرزمین نور که بوی دفاع مقدس می دهد، حضور پیدا نمی کند.
دبیر چهاردهمین جشنواره ملی سرزمین نور در پایان گفت: از مسئولان درخواست داریم که حمایتشان را از جشنواره ملی سرزمین نور دریغ نکنند، چرا که این جشنواره یکی از مردمی ترین جشنوار ها درکشور است و امسال شاهد ارسال بیش از ۲۹ هزار اثر ادبی و هنری به دبیرخانه این جشنواره بودیم و امیدوارم که با حمایت مسئولان بتوانیم شاهد روند رو به رشد این جشنواره در سال های آینده باشیم.

,
,
,
,
,

 

,

دعوت نامه جشنواره سرزمین نور را دوباره به وزیر فرهنگ یادآوری می کنم

, دعوت نامه جشنواره سرزمین نور را دوباره به وزیر فرهنگ یادآوری می کنم,


عدم حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جشنواره راهیان نور باعث شد که خبرنگار فرهنگی «تهران نیوز» در این خصوص با حسین نوش‌آبادی سخنگوی سابق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفتگو کند.

,
, تهران نیوز,

وی در این گفتگو با اشاره به اینکه یکی از اهدافی که در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به صورت قانونی و در قالب مصوبه مجلس آمده است، گفت: شرح وظایف و رسالت های این دستگاه فرهنگی، حفظ فرهنگ ایثار و توسعه اخلاق و توسعه ارزش های نظام و انقلاب است و مهمترین هدف در وزارت فرهنگ باید حفظ ارزش های دفاع مقدس و نگهدای این میراث بزرگ فرهنگی کشور یعنی فرهنگ ایثار و مقاومت و از خودگذشتگی باشد و یقینا هر حرکت فرهنگی که بر مبنای استقامت و شجاعت باشد آن تفکر ماندنی و قابل ستایش است.
وی در ادامه جواب این سوال که چرا وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درخواست مسئولان جشنواره سرزمین نور را برای حضور در اختتامیه این جشنواره را رد کرده است، ادامه داد: یکی از اهداف حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی، توجه به ارزش های دفاع مقدس و تجلیل و تقدیر از کسانی است که حماسه ساز هستند و طبیعی است که بالاترین مقام این دستگاه که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است، باید تلاش کنند که برای حفظ و نگهدای و تثبیت ارزش های دفاع مقدس تلاش کنند و یقینا حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مناطق عملیاتی دفاع مقدس و جشنواره سرزمین نور که برگرفته از راهیان نور است، ضرورت دارد.
سخنگوی سابق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان افزود: بنده بار دیگر در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مسئولیتی ندارم و در وزارت امورخارجه هستم اما با توجه به ارتباطاتی که با مسئولان وزارت فرهنگ دارم، بار دیگر دعوت نامه جشنواره سرزمین نور به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را یادآوری می کنم.

,
,
,


لزوم حمایت مسئولان فرهنگی از جشنواره سرزمین نور

,
, لزوم حمایت مسئولان فرهنگی از جشنواره سرزمین نور,


محمد اسماعیل سعیدی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در گفتگو با خبرنگار فرهنگی «تهران نیوز» با اشاره به اینکه حمایت مسئولان فرهنگی و دست اندرکاران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از جشنواره ملی سرزمین نور ضرورت دارد، گفت: جشنواره های دفاع مقدس همچون جشنواره سرزمین نور نیاز به حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دارند و دستگاه ها و نهادهای فرهنگی باید از چنین ظرفیت های فرهنگی در کشور حمایت کنند چرا که حمایت از این نوع جشنواره ها، حمایت از هنر، ادبیات و دفاع مقدس است و ما هر چه داریم از جان فشانی های شهدا و رزمندگان دوران دفاع مقدس داریم و نیاز است که با حرکت های فرهنگی و هنری، موجب ماندگار شدن آثار دفاع مقدس شویم.
وی در پایان گفت: ما هنوز نتوانسته ایم آن گونه که شایسته است، مفاهیم و ارزش های د فاع مقدس را به خوبی استخراج کنیم و در عصر حاضر، باید با روش های نوین و تکنولوژی های به روز، موجب ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در میان آحاد جامعه شویم.

,
, تهران نیوز,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه