با حضور مسئولان صورت گرفت؛
افتتاح پروژه بیو مکانیکی نهال کاری با آبیاری از طریق پساب در شرق اصفهان
زرگرپور گفت: پروژه بیابان زدایی در منطقه سجزی، اولویت اول استان بوده، چرا که در صورت عدم پرداختن به آن، دیری نمی پاید که اصفهان همانند اهواز خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از صاحب نیوز؛ استاندار اصفهان و رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور با حضوردر منطقه سجزی از پروژه بیو مکانیکی نهال کاری به مساحت 2هزار و 500 هکتار از کانون های بحران فرسایش بادی این منطقه که به همت اداره کل منابع طبیعی استان و به پیمانکاری بسیج سازندگی استان برای اولین بار در کشور با استفاده پساب انجام می شود،بازدید کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور در جریان این بازدیدبا اشاره به حمایت های استاندار اصفهان در زمان اجرای این طرح، اظهارکرد: با کنترل این کانون فرسایش بادی، ایمنی زیستی ایجاد شده و همزمان با اجرای این پروژه در تپه های شنی نیز پالچ پاشی صورت می گیرد.
,خداکرم جلالی با بیان اینکه اعتبار سال آینده برای بیابان زدایی در کل کشور ۹۰۰ میلیارد تومان است، افزود: با توجه به اینکه در استان اصفهان با حمایت استاندار طرح های خوبی در حال اجرا استف سهم این استان باید به صورت ویژه در این اعتبارات دیده شود.
,استاندار اصفهان نیز در جریان این بازدید، با اشاره به شروع طرح های غرس نهال از سال 93 در منطقه سجزی، عنوان کرد: تاکنون حدود ۶ هزار هکتار بیابان زدایی در منطقه سجزی صورت گرفته که بخشی از آن با انتقال پساب بوده است.
,رسول زرگرپور با بیان اینکه این اقدام با مدیریت جهادی و با استفاده از الگوهای اقتصاد مقاومتی صورت گرفته است، گفت: در سال ۹۲، حدود ۲۰۰ هکتار بیابان زدایی انجام شده بود ولی درحال حاضر هرسال بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار بیابان زدایی و در مجموع حدود ۶۰۰ هکتار در این منطقه صورت گرفته است.
,وی ادامه داد: مسئله ی مهم در کانون های بیابانی سجزی، وجود عمده تاسیسات حساس اطراف اصفهان در سیبل این کانون های گرد و غبار است.
,مدیر ارشد استان اصفهان یادآور شد: پروژه بیابان زدایی در این منطقه، اولویت اول استان بوده، چرا که در صورت عدم پرداختن به آن، دیری نمی پاید که اصفهان همانند اهواز خواهد شد.
,زرگرپور با اشاره به کانال انتقال پساب افتتاح شده در جریان این بازدید، تصریح کرد: این کانال، ۴۵ کیلومتر مسیر اصلی و حدود ۶۰کیلومتر کانال های فرعی دارد.
,وی ادامه داد: انتقال پساب که برای اولین بار در کشور برای این منظور صورت گرفته، در سرعت بخشی به این پروژه بسیار موثر خواهدبود.
,گفتنی است درجریان سفر استاندار اصفهان و رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور به منطقه ی سجزی، پروژه های بیابان زدایی شرق اصفهان به مساحت ۲۷ هکتار نهالکاری با روش کاشت گونه های تاغ و قره داغ، افتتاح شد.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه