همایش شهرستانی تکریم و تجلیل از مادران شهدا در ملارد برگزار شد+تصاویر

همایش شهرستانی تکریم و تجلیل از مادران شهدا در ملارد برگزار شد+تصاویر
همزمان با ۲۲ اسفند روز شهید، همایش شهرستانی تکریم و تجلیل از مادران شهدا در ملارد برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اقتدار ملارد، مراسم عزاداری سالروز رحلت حضرت ام‌البنین (س) شامگاه شنبه 21 اسفند ماه، همراه با اولین مراسم تکریم مادران و همسران شهدا مصادف با اولین سالگرد رحلت جهادگر سال‌های دفاع مقدس مادر شهیدان سنگ سفیدی، با حضور حجت الاسلام سید حسین حسینی نوری امام جمعه ملارد، بهمن خطیبی فرماندار ملارد و مسئولین ادرارات و سازمان‌های ملارد و همچنین خانواده معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان در حسینیه گلزار شهدای شهر ملارد برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اقتدار ملارد،,


حجت الاسلام حسینی نوری در این مراسم با اشاره به روز تکریم مادران و همسران شهدا گفت: برگزاری مراسم تکریم خانواده شهدا را مسئولین باید برای خود یک افتخار بدانند و باید بدانیم که امروز خانواده شهدا ولی نعمتان ما هستند.
وی با اشاره به جایگاه ولای خانواده شهدا افزود: امروز آرامش و امنیت ایران اسلامی مدیون خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان است. باید به خاطر این نعمت شکر گذار خداوند باشیم.
امام جمعه ملارد با اشاره به جایگاه حضرت ام‌البنین (س) تشریح کرد: محبت خالصانه این بانوی بزرگوار به فرزندان حضرت فاطمه زهرا (س) باعث شد ایشان پاسدار انقلاب عاشورا شود. پاسداری که فرزندان خود را به حمایت و پیروی از ولایت و رهبری وصیت می‌کند.

, , ,
,
,
,

وی افزود: حضرت ام‌البنین (س) مرجع درس آموزش و تربیت قرآنی است. درس‌هایی از جمله ایثار، صبر، مقاومت، و ولایت پذیری را باید از این بانوی بزرگوار بیاموزیم و به آن عمل کنیم.

,


حسینی نوری با اشاره به ایثار خانواده شهدا در سال‌های عمر انقلاب تصریح کرد: ما در محضر خانواده شهدا مسئول هستیم. این خانواده‌ها افتخارات جامعه ما هستند.
امام جمعه ملارد با اشاره به لزوم توجه به وصیت شهدا گفت: شهدای عزیز ما در وصیت نامه خود به بازماندگان سفارش حفظ حریم عفت و حیا را وصیت کرده‌اند. باید در این موضوع تأمل کنیم که به چه میزانی به این وصیت شهدا عمل می‌کنیم. از خداوند بخواهیم در آخر سال 95 و در کنار مزار شهدا یک بار دیگر عهد و پیمان ببندیم تا وصیت نامه آن عزیزان عمل کنیم. عمل و کردار ما باید مورد تأیید شهدا باشد.

, , ,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه