فرمانده انتظامی پلدختر:
باندتهیه و توزیع مواد مخدر صنعتی در پلدختر متلاشی شد/اسی پاکوتاه مجرم سابقه دار دستگیر شد
فرمانده انتظامی پلدختر از متلاشی شدن باند توزیع مواد مخدر صنعتی در پلدختر و دستگیری فردی با عنوان "اسی پاکوتاه"از اعضای سابقه دار این باند خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سرهنگ صفر عبدالوند فرمانده انتظامی پلدختر در گفتگو با خبرنگار بیان روز اظهار داشت:با تلاش ماموران انتظامی کلانتری مرکزی شهرستان پلدختر،باند تهیه وتوزیع مواد مخدر صنعتی در این شهرستان متلاشی شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سرهنگ صفر عبدالوند فرمانده انتظامی پلدختر در گفتگو با خبرنگار , بیان روز , بیان روز , بیان روز , بیان روز , بیان روز, اظهار داشت:با تلاش ماموران انتظامی کلانتری مرکزی شهرستان پلدختر،باند تهیه وتوزیع مواد مخدر صنعتی در این شهرستان متلاشی شد.,وی با قدردانی از تلاش ماموران انتظامی کلانتری مرکزی شهرستان بیان کرد:این باند به صورت گسترده اقدام به پخش مواد مخدر صنعتی در بین جوانان می کرد، متلاشی شد.
,فرمانده انتظامی پلدختر با اشاره به توزیع هروئین و شیشه به صورت خرده فروشی توسط این باند ادامه داد:دستگیری و انهدام این باند در دستور کار قرار گرفت که ماموران انتظامی موفق به دستگیری 2نفر از اعضای اصلی این باند و متلاشی شدن آن شدند.
,سرهنگ با بیان اینکه اسی پا کوتاه از اعضای اصلی این باند که دستگیر شده عبدالوند تصریح کرد:یک نفر دیگر از اعضای این باند متواری شده که تحت تعقیب پلیس است.
,
وی با اشاره به کشف 40گرم مواد مخدر صنعتی از این باند تصزیح کرد:آلات و ادوات توزیع و همچنین ترازوی توزین و سایر امکانات مورد نیاز تهیه وتوزیع مواد مخدر از این باند کشف و ضبط شد.
انتهای پیام/
,
,
]
ارسال دیدگاه