نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی:

ادعاهای گزارشگر حقوق بشر نوعی مظلوم نمایی برای خارج شدن استکبار از فشار است/ سخنان عاصمه جهانگیر اهمیتی ندارد

ادعاهای گزارشگر حقوق بشر نوعی مظلوم نمایی برای خارج شدن استکبار از فشار است/ سخنان عاصمه جهانگیر اهمیتی ندارد
کمالی پور گفت: مطرح شدن بحث اصلاح طلبان در گزارش حقوق بشر این فرد، نوعی مظلوم نمایی استکبار برای بیرون آمدن از فشارهای بی حد و حصر است وگرنه در طول تاریخ ایران، هیچگاه انتخابات ما با اما و اگر رو به رو نبوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یحیی کمالی پور در گفتگو با ناب نیوز در واکنش به گزارش عاصمه جهانگیر به عنوان گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران و ابراز نگرانی از نبود آزادی در ایران گفت: در هر دوره ای که ایران به دنبال برگزاری انتخابات بوده است، دنیای استکبار تمام تلاش خود را انجام داده تا حقیقت حضورمردم را در انتخابات مخدوش کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ناب نیوز,

نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در هر زمانی مردم با هر تفکر و از هر جناحی به صحنه آمدند، حرف مردم به کرسی نشست و جایی سراغ نداریم که مردم ایده ای داشته باشند و در انتخابات نادیده گرفته شود.

,

وی با اشاره به ادعای جهانگیر مبنی بر تحت فشار بودن اصلاح طلبان در ایران اظهار داشت: طبیعی است که در روند انتخابات مشکلات جزیی وجود داشته اما هیچ یک تا به امروز دلیلی بر مخدوش بودن صحت انتخابات نبوده است.

,

کمالی پور ادامه داد: مطرح شدن بحث اصلاح طلبان در گزارش حقوق بشر این فرد، نوعی مظلوم نمایی استکبار برای بیرون آمدن از فشارهای بی حد و حصر است وگرنه در طول تاریخ ایران، هیچگاه انتخابات ما با اما و اگر رو به رو نبوده در حالیکه مدعیان حقوق بشر همیشه انتخابات چالشی داشته اند.

,

نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: سخنان عاصمه جهانگیر در راستای اهداف غرب است و اهمیتی برای ما ندارد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه