دیدار چهره به چهره دادستان و قضات دادسرای زاهدان با مددجویان زندان +تصاویر
دادستان مرکز استان سیستان و بلوچستان گفت: در راستای کاهش جمعیت کیفری زندانها و به منظور رسیدگی به مشکلات و معضلات مددجویان تمامی قضات دادسرای عمومی و انقلاب زاهدان از زندان مرکزی زاهدان بازدید کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دادمردان، در آستانه سال نو دادستان مرکز استان به همراه معاونین و قضات دادسرای عمومی و انقلاب زاهدان با حضور در زندان مرکزی این شهرستان با تعدادی از مددجویان دیدار و به مشکلات قضایی و پرونده آنان رسیدگی نمودند .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دادمردان,حجت الاسلام موحدی راد در حاشیه این بازدید در گفت و گو با خبرنگار دادمردان، بیان داشت: در راستای کاهش جمعیت کیفری زندانها و به منظور رسیدگی به مشکلات و معضلات مددجویان تمامی قضات دادسرای عمومی و انقلاب زاهدان در زندان حضور یافته و با زندانیان مصاحبه رو در روی داشتند .
,دادستان مرکز استان ادامه داد : حسب قولی که به مردم استان داده بودم همه دادستان هایی شهرستان ها به صورت نوبه ای هر دو هفته یکبار در زندان حضور می یابند و وضعیت زندانیان را بررسی می کنند .
,وی خاطر نشان کرد : با تلاش همه عزیزان در دستگاههای قضایی سعی شده با توجه بهه فرارسیدن سال نو و عید نوروز تعداد زیادی از مددجویان بتوانند شب عید را در کنار خانواده خود سپری کنند .
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه