به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دهاقان در گفتگو با دهاقان بیدار با اشاره به کشت میوه فیسالیس در گلخانه ای در دهاقان گفت: امروزه بازار ایران با توجه به تمایلی که به میوه های خاص و جدید، نظیر آووکادو ، آلوئه ورا و…. دارد، انگیزه و اشتیاق تولیدکنندگان را به تولید میوه های جدید برانگیخته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دهاقان بیدار,امیر صفرپور افزود: فیسالیس، جدیدترین میوه ای است که می توان در بازارهای ایران پیدا کرد و اگرچه این محصول در بسیاری از مناطق دنیا در شرایط فضای باز تولید می شود، اما تولید آن در ایران با کشت در گلخانه آغاز شده است.
,وی خاطرنشان کرد: یکی از گلخانه داران خوش ذوق دهاقانی برای اولین بار 500 مترمربع از گلخانه خود را به کشت این گیاه اختصاص داده است.
,صفرپور ادامه داد: فیسالیس از گیاهان بومی مناطق معتدل گرم، علفی دارای میوه ای نارنجی رنگ، در اندازه و شکل مشابه یک گوجه فرنگی کوچک با عطر و طعمی شبیه آناناس و میوه های ترش مثل توت فرنگی است.
,مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دهاقان گفت: این میوه لوکس در کیسه های کاغذی شکل پوشیده می شود تا از آفات حفظ شود.
,وی افزود: هفت هزار متر مربع از گلخانه های استان تهران هم اکنون زیر کشت این محصول ارزشمند است.
,صفرپور تصریح کرد: فیسالیس در ایران به «عروسک پشت پرده» نیز معروف است، میوه رسیده آن جنبه خوراکی، دارویی و صنعتی دارد.
,مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دهاقان گفت: این گیاه برای رشد نیاز به مکانی آفتابی و گرم دارد و می توان این گیاه را در بیشتر خاک ها و یا حتی در گلدان ها کشت کرد.
,وی افزود: زمان کاشت تا برداشت این محصول 70 تا 80 روز به طول می انجامد و با توجه به مدیریت اصولی دارای عملکردی بین 20 تا 33 تن در هکتار می باشد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه