دختر شیخ ابراهیم زکزاکی رهبر شیعیان نیجریه :
۴۵ روز گذشت؛ وعده حکومت برای آزادی شیخ زکزاکی محقق نشد/ عوارض نابینایی پدرم شدت یافته است
بدیعه زکزاکی گفت: مدت ٤٥ روز است که حکومت وعده آزادی سید زکزاکى وهمسرش را داده بود ولى هنوز خبرى نشده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بدیعه زکزاکی در گفت و گو با «صبح توس» درباره آخرین وضیعت پدرش اظهار کرد: در چند ماه اخیر حکومت نیجریه حملات خود را علیه شیعیان مظلوم و بی دفاع این کشور افزایش داده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,,
وی گفت: متاسفانه هیچ حرکت و حمایتى از داخل و خارج نسبت به مردم مظلوم و شیعه نیجریه انجام نشده است در صورتیکه اگر حادثه تروریستی در یکی از کشورهای اروپایی اتفاق بیافتد جامعه بین الملل بلافاصله واکنش نشان می دهد.
,,
دختر شیخ ابراهیم زکزاکی با اشاره به وعده حکومت برای آزادی شیخ زکزاکی گفت: مدت ٤٥ روز است که حکومت وعده آزادی سید زکزاکى وهمسرش را داده بود ولى هنوز خبرى نشده است.
,,
بدیعه زکزاکی با هشدار اخیر پزشک معالج پدرش گفت: پزشک معالج ایشان هفته گذشته در رابطه با وضعیت چشم سید هشدار داده بود و تاکید داشت که عفونت چشم شدت یافته و علامات نابینایى در ایشان شدت یافته است.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه