فعالیت 51 پایگاه فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در راستای اجرای طرح سلامت نوروزی
51 پایگاه فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در راستای اجرای طرح سلامت نوروزی در سطح استان از تاریخ 25 اسفند سالجاری لغایت 14 فروردین سال جدید فعالیت می نمایند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُرددانش؛ رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اعلام این خبر، گفت: در این مدت 51 پایگاه فوریت های استان شامل 28 پایگاه جاده ای، 17 پایگاه شهری، سه کد پشتیبان در سه شهر کامیاران، قروه و بانه ، دو پایگاه جاده ای- روستایی در دلبران و بلبلان آباد ، یک پایگاه موتورلانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس در سنندج روزانه از ساعت نه صبح لغایت 12 ظهر و نیز ساعت 16 الی 20 در شیفت عصر در حاشیه جاده ها استقرار یافته و به مردم بویژه مسافران نورورزی خدمات سلامت را ارائه می دهند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُرددانش,,
دکترسعد ا... اسماعیلی افزود: علاوه بر پایگاههای مذکور 10 ایستگاه سلامت نیز در ورودی شهرستان های تابعه جهت ارائه خدمات اولیه اورژانسی و راهنمایی مسافرین و همشهریان و نیز ارجاع آنان در صورت نیاز به سایر مراکز درمانی مستقر می گردند.
,وی همچنین اظهار داشت: جهت آمادگی برای پیشگیری از حوادث چهارشنبه سوری نیز بر اساس دستورالعمل های ابلاغی اورژانس کشور، نیروهای فوریتهای استان در روز 24 و 25 اسفند ماه از ساعت 12 ظهر در میادین اصلی شهرستان ها مستقر می گردند.
,,
,
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای دانشگاه در پایان عنوان کرد: استقرار نیروهای فوریتها به حالت آماده باش علاوه بر 12 پایگاه در سنندج ، در قالب چهار کد پشتیبانی در ستاد دانشگاه، روبه روی فرودگاه، پلیس راه گردنه صلوات آباد و نیز تشکیل جلسات با ادارت و نهادهای مرتبط جهت هم افزایی و هماهنگی از دیگر اقدامات فوریتها در راستای کاهش آمار حوادث و خطرات چهارشنبه سوری می باشد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه