گزارش تصویری جشن چهارشنبه سوری در کمیجان
به رسم هرساله مردم کمیجان هم ار عصر روز سه شنبه تا نیمه شب خاطره انگیز چهارشنبه سوری آتش روشن کرده و نوجوانان و جوانان پر شور گرد آتش جمع شده و از روی آتش پریدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سلام کمیجان، یکی از آئین های سالانه و دیرینه ایرانیان چهارشنبه سوری یا به عبارت ترکی «کوله چارشنبه» است، در ایران آخرین سه شنبه سال شمسی را با بر افروختن آتش و پریدن از روی آن به استقبال نوروز می روند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سلام کمیجان,اما این مراسم و جشن در شهرهای ایران به طرق مختلف صورت می گیرد و با توجه به آداب و رسوم و فرهنگ مردم هر شهر متغیر است، به رسم هرساله مردم شهر و روستاهای کمیجان هم ار عصر روز سه شنبه تا نیمه شب خاطره انگیز چهارشنبه سوری آتش روشن می کنند و نوجوانان و جوانان پر شور گرد آتش، جمع شده و از روی آتش می پرند و شعر می خوانند.
,براساس آمار اعلام شده از سوی رئیس مرکز فوریتهای پزشکی استان مرکزی در شهرستان کمیجان تعداد مصدومان شب چهارشنبه آخر سال در شهرستان کمیجان ۳ مصدوم بوده است.
,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه