logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

زخمی شدن محیط بان چهارمحالی توسط شکارچیان غیر مجاز

زخمی شدن محیط بان چهارمحالی توسط شکارچیان غیر مجاز
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان چهارمحال و بختیاری گفت: محیط بان منطقه حفاظت شده شیدا با شلیک مستقیم فشنگ شکاری از ناحیه پای چپ زخمی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به  بام ایران خبر؛ شهرام احمدی  مدیر کل محیط زیست چهار محال و بختیاری پس از عیادت از این محیط بان گفت: علیمردان طادی، محیط بان منطقه حفاظت شیدا در حین گشت و کنترل در حوزه استحفاظی به دو متخلف شکار غیر مجاز برخورد می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,

وی ادامه داد: یکی از متخلفان به محض مشاهده محیط بان اقدام به فرار کرده و دیگری با محیط بان درگیر شده و درحین درگیری، پس از شلیک فشنگ شکاری به پای چپ نامبرده، از محل متواری می شود.

متخلفان مذکور در حین فرار سلاح های غیر مجاز خود که شامل دو قبضه اسلحه شکاری تک لول غیرمجاز بوده را رها کردند و این سلاح ها در حال حاضر ضبط شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اظهار داشت: حال عمومی این محیط بان رضایت بخش است و هم اکنون در بیمارستان مرکز استان تحت درمان قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه همه اقدامات برای دستگیری شکارچیان متخلف به کار گرفته شده است گفت : نهاد های مربوطه و حفاظت محیط زیست تا رسیدن به نتیجه نهایی این پرونده را دنبال می کنند.

منطقه شیدا یکی از مناطق آزاد با پتانسیل های طبیعی و وجود حیات وحش خصوصاً کل و بز و قوچ و میش بودکه به همین دلیل بعنوان شکار ممنوع اعلام که پس از یک دوره تقریبا ده ساله از سال 1386 به عنوان منطقه حفاظت شده در لیست مناطق چهارگانه کشور ثبت شد.

انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه